Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Σφυρής στο Metropolis: «Δεν δέχθηκα καμία πίεση»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο Γιώργος Σφυρής, ο οποίος διαψεύδοντας κατηγορηματικά τα περί πιέσεων της ΕΠΟ για τον υποβιβασμό του Ηρακλή.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε: «Το Σάββατο συμμετείχα στο Δ.Σ. της Φούτμπολ Λιγκ προκειμένου να αποφασίσουμε για το πώς θα κινηθούμε στην διαφαινόμενη μεταβίβαση του ζητήματος του υποβιβασμού στο Διαιτητικό Δικαστήριο. Υπήρξε μια διάθεση να μην πάμε στο Διαιτητικό Δικαστήριο καθώς εκφράστηκαν ενστάσεις για την αντικειμενικότητά του. Εγώ παρενέβην και τόνισα ότι δεν έχει τίποτα η Ένωση να φοβάται για την ακριβοδικεία του οργάνου και έφερα ως παράδειγμα την δική μου συμμετοχή πριν δύο χρόνια όπου ελήφθη μια ακριβοδίκαιη απόφαση για το θέμα του Ηρακλή παρά το γεγονός ότι υπήρξαν αντίθετες προσδοκίες από την ΕΠΟ. Αυτό είπα και όχι ότι υπήρξαν πιέσεις για να πέσει ο Ηρακλής. Δεν δέχθηκα καμία απολύτως πίεση».

Για τους λόγους της παραίτησής του: «Παραιτήθηκα επειδή η ΕΠΟ μέσω της δευτεροβάθμιας επιτροπής ουσιαστικά «ακύρωσε» την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου. Μετά την έκδοση της απόφασης βομβαρδίστηκα από αρκετούς παράγοντες και θεώρησα ότι η ΕΠΟ με άφησε απροστάτευτο».

Για την τελική απόφαση περί του αριθμού των ομάδων που θα υποβιβαστούν: «Η ιστορικότητα των επιχειρημάτων επιβάλει το 3-3, από εκεί και πέρα θα αποφασίσει το δικαστήριο». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: