Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

«Πρέπει να βρεθεί λύση»

ogios6
Περισσότερο στις δυσκολες καταστάσεις που περνάει η ομάδα οικονομικά και διοικητικά στάθηκε ο Γκιγιέρμο Όγιος και λιγότερο στην αναμέτρηση με τον Πιερικό , ενω στάθηκε με τις δηλώσεις του και στην αποχώρηση του Γιάρολιμ.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Δεν θα σταματήσω να δίνω συγχαρητήρια στα παιδιά και σε όλο το προσωπικό και τον κόσμο. Είναι μία σημαντική στιγμή για εμάς. Η ομάδα εξελίσσεται και πάντα λέω ότι όταν παρουσιάζονται τέτοιες ευκαιρίες πρέπει να έχεις ένα χαμηλό προφίλ, ηρεμία, γαλήνη και να σκεφτούμε πόσο δρόμο έχουμε ακόμα. Γνωρίζαμε την αλλαγή προπονητή του Πιερικού και πιστεύαμε ότι αυτό θα έδινε ένα έξτρα κίνητρο στους παίκτες. Αρχικά εμείς δεν μπορούσαμε να βρούμε κενούς χώρους, αλλά όταν συνεχίζεις και ψάχνεις πρέπει να το κάνεις με ηρεμία και να προσπαθήσεις να το καταφέρεις με τον τρόπο που το κάνεις πάντα. Όταν ήρθε το πρώτο γκολ τα πράγματα ήταν πιο ξεκάθαρα και είχαμε  πιο πολλές ευκαιρίες. Η ομάδα ανέπτυξε καλό ποδόσφαιρο και έψαχνε μόνιμα να παίξει ποδόσφαιρο. Από την πλευρά μου θέλω να ευχηθώ δύναμη στον συνάδελφό μου»
Για το 80-20 ποσοστό κατοχής που τελείωσε ο αγώνας:«Είναι ένα σχόλιο που με χαροποιεί. Έχουμε εμπιστοσύνη έχουμε εξελιχθεί και αρχίζει να εξελίσσεται διαφορετικά το παιχνίδι μας»
Για τον Γιάρολιμ:«Είναι πόνος στην καρδιά. Έχει να κάνει με την οικογένεια που έχουμε χτίσει στα απολυτήρια έστω και αν σας φαίνεται απίστευτο το πώς το πετύχαμε σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Νιώθουμε όπως όταν φεύγει ένα αγαπημένο πρόσωπο από κοντά μας. Έτσι πονέσαμε και εμείς πρώτα σαν άνθρωποι και μετά σαν ποδοσφαιριστές»
Για τα διοικητικά:«Όλοι αυτό περιμένουμε. Ευχόμαστε σύντομα να παρουσιαστούν οι λύσεις. Γιατί θα είναι μία λύση στην κατάλληλη στιγμή για την ομάδα. Μιλάμε για πολύ σημαντικούς ανθρώπους που η είσοδος του θα είναι καλή όχι μόνο για την ομάδα αλλά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχω ξαναπεί ότι η ομάδα έχει σπουδαίους ανθρώπους. Είναι αυτό που θέλω να κρατήσω και είναι αυτό που μου έχει κάνει έκπληξη. Η θέληση για πρόοδος είναι απίστευτη. Μέσα στα αποδυτήρια στηρίζουμε ο ένας τον άλλο και αυτό φαίνεται και σε όλες μας τις ενέργειες»
Για τα οικονομικά της ομάδας και τις μεταγραφές:«Φυσικά το οικονομικό επηρεάζει όχι μόνο τον Ηρακλή αλλά και όλες οι ομάδες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα. Το σημαντικό για εμένα είναι να λυθούν τα προβλήματα του υπάρχοντος ρόστερ. Αν δεν λυθούν δεν μπορούμε να κάνουμε περίπλοκή και την ζωή όσον έρθουν. Είμαι ευγνώμων στα παιδιά που παίζουν τώρα. Εμείς δεν ψάχνουμε τίποτα μέχρι να δοθούν λύσεις. Μετά θα δούμε και όποιος είναι να έρθει αν δεν καταφέρει να ενσωματωθεί δεν θα παίξει ποτέ. Πρώτα το ρόστερ και μετά όλα τα άλλα. Ο χρόνος πιέζει φυσικά. Εμάς όλους που είμαστε στο ρόστερ του Ηρακλή μας πιέζει ώστε να λυθούν τα εσωτερικά προβλήματα και να δούμε μετά πως θα κινηθούμε»
Για τον ίδιο:«Εγώ αντέχω γιατί είμαι δίπλα στα παιδιά. Ευχαριστώ τα παιδιά. Αυτή η ομάδα κινείται κάτω από έντονα συναισθήματα. Ευχαριστώ και τον κόσμο γιατί αρχίζει να αντιλαμβάνεται πολλά πράγματα και βλέπουμε ότι η ομάδα προσπαθεί να πάρει μεγάλες νίκες μπροστά σε καταστάσεις που είναι δύσκολες. Ευχαριστούμε λοιπόν και τον κόσμο για την στήριξη»
Για τον αγώνα Κυπέλλου:«Όταν πιστεύεις στον Θεό και στην Παναγία πιστεύεις ότι μπορείς να καταφέρεις τα πάντα. Τίποτα δεν είναι απίθανο την ζωή. Αν δεν το πιστεύαμε θα καθόμασταν στο προπονητήριο μας και δεν θα πηγαίναμε. Ξέρουμε τον αντίπαλο μας αλλά και εμείς έχουμε τα δικά μας πράγματα να αντιπαραθέσουμε και θα τα ξεδιπλώσουμε στο γήπεδο την Τετάρτη»

Δεν υπάρχουν σχόλια: