Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Σαν τρελή η ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ τον ..."νέο Τοροσίδη"!!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ SPORTDOG: Ποιον νεαρό παίκτη του ΠΑΟΚ έχει βάλει στο μάτι η ΑΕΚ και γιατί υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να γίνει η μεταγραφή; Ο σκύλος κάνει αποκάλυψη! Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται στην ΑΕΚ οι κινήσεις για τις μεταγραφές του καλοκαιριού, ωστόσο τα ονόματα που βγαίνουν στη δημοσιότητα, είναι μόνο αυτά που θέλουν από την ομάδα. 
Η στήλη "Sportdog Penalty", όμως, αποκαλύπτει και μια περίπτωση παίκτη που αρέσει πολύ και η οποία απαιτεί λεπτούς χειρισμούς, μακριά από τη δημοσιότητα, ώστε να έχει ευτυχή κατάληξη για τους Kιτρινόμαυρους.
Πρόκειται για τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη του ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να κερδίσει τον Χουμπ Στέφενς και γι΄ αυτό ζήτησε να φύγει και δανεικός.
Στον Δικέφαλο, βέβαια, πίστευαν πάρα πολύ στον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή και γι΄ αυτό έβαλαν το καλοκαίρι ρήτρα 5 εκατομμυρίων ευρώ, αφού κάποιοι μέσα από την ομάδα έλεγαν πως θα είναι ο ..."νέος Τοροσίδης"! Μεγάλες κουβέντες... 
Ο 19χρονος δεξιός μπακ, λοιπόν, αρέσει στην Ένωση, η οποία παρακολουθεί μέχρι τώρα διακριτικά την περίπτωσή του, αν και ο μικρός "κοιτάει" κι αλλού, αφού ο μάνατζέρ του, Πολ Κουτσολιάκος, θα προτιμούσε να του βρει ομάδα στο εξωτερικό.
Στην ΑΕΚ, όμως, θεωρούν πως έχουν τύχη για την απόκτησή του για δύο κυρίως λόγους. Ποντάρουν πολλά στην καλή σχέση που έχει ο Δημήτρης Μελισσανίδης με τον Ιβάν Σαββίδη, αλλά και στη φιλία του Νίκου Λυμπερόπουλου με τον αντζέντη του ποδοσφαιριστή. Άλλωστε, αυτός ήταν που τον είχε πάει (ως ποδοσφαιριστή τότε) στην Άϊντραχτ.

Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: