Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

«Δεν μπορεί να υπάρχει γκρίνια με ένα άσχημο 45λεπτο»

Παράπονα από τον κόσμο του Παναιτωλικού εξέφρασε ο Μάκης Χάβος στις δηλώσεις του μετά τη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

«Δεν μπορεί να υπάρχει γκρίνια με ένα άσχημο 45λεπτο»
Την στήριξη του κόσμου της ομάδας ζήτησε ο Μάκης Χάβος στη συνέντευξη τύπου μετά το ματς του Παναιτωλικού με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο τεχνικός του αγρινιώτικου συλλόγου σχολίασε την εικόνα της ομάδας του, τονίζοντας: «Στο σημερινό παιχνίδι κρατώ το πρώτο ημίχρονο και τους τρεις βαθμούς. Έχουμε δείξει τις δυνατότητές μας σε παιχνίδια που μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο, όπως με τον ΠΑΟΚ, τα Γιάννενα και τον Ολυμπιακό»

Όσον αφορά την παρουσία του κόσμου σχολίασε: «Ο κόσμος θα πρέπει να στέκεται δίπλα στην ομάδα, καλά κάνει κι έχει απαιτήσεις, αλλά δεν μπορεί να υπάρχει γκρίνια με ένα άσχημο 45λεπτο. Εγώ θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίχτες μου».

Μάλιστα, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του απ’ την παρουσία των ποδοσφαιριστών του: «Έχουμε συγκεντρώσει 34 βαθμούς και απομένουν ακόμα εννέα παιχνίδια και βήμα βήμα χτίζουμε τον Παναιτωλικό του μέλλοντος. Μετά από το σκορ του πρώτου μέρους οι παίκτες μου ίσως χαλάρωσαν, έχουν και αυτοί το δικαίωμα να κάνουν ένα καλό 45άλεπτο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: