Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Τελειώνει με Ράιτ!

Λεπτομέρειες φαίνεται πως έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση της μετακίνησης του Ζακ Ράιτ στον Παναθηναϊκό. Αγωνία για Γκιστ εν όψει Ολυμπιακού.

Τελειώνει με Ράιτ
Το ντέρμπι της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για το Top 16 μονοπωλεί το ενδιαφέρον στην εβδομάδα που ξεκίνησε για τον Παναθηναϊκό. Όμως άμεσα θα υπάρχουν εξελίξεις και στο θέμα της απόκτησης γκαρντ με τον Ζακ Ράιτ να βρίσκεται προ των πυλών.

Οι επαφές με την Μπάμπεργκ είναι προχωρημένες και απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Με τον Αμερικανό, που είναι κάτοχος βοσνιακού διαβατηρίου, υπάρχει συμφωνία και αναμένεται η συγκατάθεση της γερμανικής ομάδας, που χθες τον χρησιμοποίησε… λιγότερο από ό,τι συνηθίζεται στη νίκη επί της Τούμπινγκεν.

Υπενθυμίζεται πως οι «πράσινοι» έχουν προθεσμία να πάρουν παίκτη μέχρι την έναρξη του δευτέρου γύρου του Top 16 της Ευρωλίγκας (την επόμενη Τετάρτη), αν θέλουν αυτός που θα αποκτηθεί να έχει δικαίωμα συμμετοχής στο υπόλοιπο της διοργάνωσης.

Σε ό,τι αφορά στην προετοιμασία για το κρίσιμο ματς με τον Ολυμπιακό, όλοι αγωνιούν για τον Τζέιμς Γκιστ. Ο Αμερικανός εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό (συμπληρώνει δέκα μέρες σήμερα εκτός κανονικού προγράμματος) και συνεχίζει θεραπεία με την ελπίδα να τεθεί στη διάθεση του Αργύρη Πεδουλάκη έστω και την τελευταία στιγμή.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: