Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Οι… άνετοι Ηρακλειώτες!

Με το ντέρμπι του Ηρακλείου ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον ΟΦΗ κλείνει η αυλαία της 25ης αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Οι… άνετοι Ηρακλειώτες
Συγκάτοικοι, εκτός από συμπολίτες, στην 9η θέση της Σούπερ Λίγκας είναι ο Εργοτέλης και ο ΟΦΗ, στο παιχνίδι που ολοκληρώνει την 25η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Οι Ηρακλειώτες είναι φορμαρισμένοι το τελευταίο διάστημα και θεωρούνται άνετοι, αφού με τους 30 βαθμούς που έχουν μέχρι στιγμής και τη διαφορά από την τρίτη θέση από το τέλος να είναι στο +8, δεν έχουν λόγο να ανησυχούν.

Παρόλα αυτά, η σημερινή αναμέτρηση (19:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) έχει τον χαρακτήρα ντέρμπι, αφού και οι δύο θέλουν να αποδείξουν ποιο είναι το αφεντικό της πόλης.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι «κιτρινόμαυροι» θα αγωνιστούν με τρεις απουσίες, αφού θα απουσιάσει ο τραυματίας Δημήτρης Διαμαντάκος, καθώς κι οι τιμωρημένοι Γιώργος Σαρρής και Οράσιο Καρντόσο.

Αναλυτικά οι 18 «εκλεκτοί» του Μαρίνου Ουζουνίδη: Αθανασίου, Στοΐκοβιτς, Τζανακάκης, Αντελέγιε, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς, Μεχία, Κοντέ, Ιμπραΐμ, Πίτσος, Ρομάνο, Κοζορώνης, Μπουχαλάκης, Χαντί, Μπαντιμπανγκά, Κούμπικ, Λεονάρντο, Μονακέλο.

Στο απέναντι στρατόπεδο, η ομάδα του Ρικάρντο Σα Πίντο δεν είναι από τους προπονητές που αρέσκονται να αλλάζουν πρόσωπα στην ενδεκάδα, κάτι που αναμένεται να συμβεί και στο σημερινό ματς του Παγκρητίου.

Ο Πορτογάλος προπονητής δεν υπολογίζει μόνο τον νεοαποκτηθέντα, Λιονέλ Νούνιες, ενώ εκτός αποστολής είναι και οι τραυματίες Δασκαλάκης, ΦραγκουλάκηςΠηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: