Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Αθανασιάδης: «Καλύτερα να μην σκοράρω»

Αθανασιάδης: «Καλύτερα να μην σκοράρω»Απογοητευμένος από την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Αστέρα Τρίπολης δήλωσε ο Κλάους Αθανασιάδης στάθηκε στο γεγονός ότι για τρίτο σερί εκτός έδρας παιχνίδι σκοράρει αλλά η ομάδα του δεν παίρνει τη νίκη.

«Τί να το κάνω; Χίλιες φορές να μην σκοράρω και να βάζει άλλος τα γκολ και να
κερδίζουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο επιθετικός του «Δικεφάλου του Βορρά».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αθανασιάδη.

-για το παιχνίδι με τον Αστέρα και την εξέλιξη του:

"Το ζήσαμε και αυτό... Δεν μπορώ να το χωνέψω και σίγουρα υπάρχει μεγάλη απογοήτευση. Δεν αξίζαμε αυτή την ήττα αλλά η ουσία είναι πως μετράμε συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες και αυτό πρέπει να αλλάξει. Ειδικά, δεν μπορώ να χωνέψω πως χάσαμε με ανατροπή όπως και στα Χανιά. Αλλά σε αυτό το ματς, ήμασταν καλύτεροι, ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Κάναμε ευκαιρίες, σκοράραμε αλλά από το πουθενά δεχθήκαμε δυο γκολ χωρίς να κάνει φάση ο αντίπαλος. Χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας και χάσαμε το ματς...".

- για τη δεύτερη θέση και για τον κίνδυνο που υπάρχει να χαθεί:

"Αυτή είναι η αλήθεια. Μας έχουν φτάσει και πρέπει στα επόμενα παιχνίδια εμείς να ανοίξουμε την διαφορά ενόψει των πλέι οφ. Όπως χάσαμε τη διαφορά έτσι τώρα πρέπει να την μεγαλώσουμε και πάλι"

-για τον αγώνα με τη Μπενφίκα:

"Άλλη διοργάνωση, άλλο παιχνίδι, μεγάλο ματς για εμάς και για τον σύλλογο. Πιστεύω ότι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα".

-για το γεγονός πώς σκόραρε για ένα ακόμη παιχνίδι:

"Νιώθω καλά και μου βγαίνει στο γήπεδο. Αλλά τί να το κάνω; Χίλιες φορές να μην σκοράρω και να βάζει άλλος τα γκολ και να κερδίζουμε..."

Δεν υπάρχουν σχόλια: