Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Βλέπει… αστεράκια!

Όνειρα…Champions League κάνουν στον Παναθηναϊκό, καθώς μετά τη νίκη επί του Πανθρακικού «μάζεψαν» τη διαφορά από ΠΑΟΚ και Ατρόμητο. Πολύ καλές επιδόσεις εκτός έδρας οι «πράσινοι».

Βλέπει… αστεράκια
Όχι, δεν είναι ζαλισμένος. Όμως ο Παναθηναϊκός μετά και τη νίκη του επί του Πανθρακικού (0-2) σε συνδυασμό με τις ήττες που γνώρισαν ΠΑΟΚ και Ατρόμητος δικαιούται να κάνει όνειρα για το Champions League. Οι «πράσινοι» ψαλίδισαν κι άλλο τη διαφορά από τους δύο προπορευόμενους. Αν, δε, άρχιζαν τώρα τα play offs, στην ειδική βαθμολογία ΠΑΟΚ και Ατρόμητος θα ξεκινούσαν με έναν βαθμό, ενώ Παναθηναϊκός και Αστέρας Τρίπολης κανέναν.

Στόχος του «τριφυλλιού» είναι στις εναπομείνασες εννιά αγωνιστικές είναι να μειώσουν κι άλλο την ψαλίδα, ει δυνατόν και να περάσουν μπροστά, ελπίζοντας παράλληλα πως δεν θα προκύψει πρόβλημα στη διαδικασία αδειοδότησης, προκειμένου να αγωνιστούν κανονικά στα play offs και να λάβουν μέρος στα Κύπελλα Ευρώπης της επόμενης περιόδου.

Ήδη καλύτερος από πέρσι

Με τη χθεσινή νίκη στην Κομοτηνή ο Παναθηναϊκός έφτασε τις έξι μακριά από τη Λεωφόρο στο τρέχον πρωτάθλημα και ξεπέρασε την περσινή επίδοση των πέντε «διπλών» και έχει να δώσει ακόμη τέσσερα παιχνίδια εκτός έδρας: με Ολυμπιακό, ΠΑΣ Γιάννινα, Ατρόμητο και Skoda Ξάνθη.

Σημειώνεται πως ο Παναθηναϊκός έχει τη δεύτερη καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή εκτός έδρας με 21 βαθμούς, πίσω μόνο από τον Ολυμπιακό που έχει 32. Ο Ατρόμητος έχει 18, ο ΠΑΟΚ 17 και ο Αστέρας Τρίπολης 16.

Επόμενη αποστολή… Εργοτέλης

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το προσεχές Σάββατο τον Εργοτέλη (15:00). Ο Γιάννης Αναστασίου υπολογίζει ξανά στους Μπεργκ και Τριανταφυλλόπουλο που επιστρέφουν από τιμωρία, με τον δεύτερο να «χρωστά» μια ακόμη αγωνιστική, στο ματς με τον Άρη, ενώ αναμένεται να επιστρέψουν από τους τραυματισμούς τους οι Μέντες, Ρισβάνης και Μπαϊράμι. Οι ενοχλήσεις που παρουσίασε χθες ο Ζέκα στο δικέφαλο δεν εμπνέουν ανησυχία.

Ο Γιώργος Κουτρουμπής συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες με αυτή που δέχτηκε χθες και έτσι θα πρέπει να απουσιάσει σε δύο από τα τέσσερα ματς πρωταθλήματος που ακολουθούν. Αυτά είναι με Εργοτέλη εντός, Ολυμπιακό εκτός, Άρη εντός και ΠΑΣ Γιάννινα εκτός.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: