Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Πεδουλάκης: «Να μαθαίνουμε μέσα από τα λάθη μας»

Ο Αργύρης Πεδουλάκης ήταν σε γενικές γραμμές ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του Παναθηναϊκού στη νίκη της ομάδας του επί της ΑΕΝΚ, στάθηκε όμως στα λάθη στα οποία υπέπεσαν.

Πεδουλάκης: «Να μαθαίνουμε μέσα από τα λάθη μας»
Η εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού στα τρία πρώτα δεκάλεπτα της αναμέτρησης με την ΑΕΝΚ ικανοποίησε τον Αργύρη Πεδουλάκη, ο τεχνικός του «τριφυλλιού» όμως αναφέρθηκε και στα λάθη στα οποία υπέπεσαν οι «πράσινοι» και μέσα από τα οποία θα πρέπει να βελτιώνονται.

«Θέλαμε σήμερα να ρολάρουμε τους παίκτες σχετικά με το χρόνο συμμετοχής τους. Σε όλη την Ευρώπη και στην Ελλάδα με το σύστημα διεξαγωγής των διοργανώσεων είναι δύσκολο να έχεις τις ομάδες έτοιμες πνευματικά. Παρουσιαστήκαμε σοβαροί για σχεδόν 28 λεπτά. Σπάσαμε το passing game της Νέας Κηφισιάς, κομμάτι που είναι αρκετά δυνατή, βρήκαμε ρυθμό μέσα από αυτό και τρέξαμε καλά στο γήπεδο», είπε αρχικά ο «Άρτζι» και συνέχισε:

«Στο δεύτερο ημίχρονο δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά. Κάναμε όμως και λάθη. Πρέπει τα νέα παιδιά να καταλάβουν πως δεν γίνεται να βάλεις καλάθι με ατομικές ενέργειες. Πρέπει να είσαι προσηλωμένος στην ομάδα. Αυτό έγινε και στο ματς με τον Απόλλωνα και θα πρέπει να μας προβληματίζει. Σίγουρα είναι θέμα απειρίας. Πρέπει να μαθαίνουμε μέσα από τα λάθη μας ώστε να μπορούμε να προχωρήσουμε. Κάθε μέρα πρέπει να βελτιώνεσαι. Γενικά παίξαμε καλά κάτι που φαίνεται και από τις ασίστ που είχαμε. Πλέον, ετοιμαζόμαστε για το ματς της Πέμπτης για την Ευρωλίγκα. Εύχομαι καλή συνέχεια στη Νέα Κηφισιά».

Από την πλευρά του ο Αμερικανός γκαρντ των «πράσινων», Ραμέλ Κάρι, δήλωσε: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς στην προετοιμασία μας για τον πολύ σημαντικό αγώνα της Πέμπτης. Παίξαμε καλή άμυνα και θέλουμε να συνεχίσουμε το ίδιο καλά τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα όσο και στην Ευρωλίγκα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: