Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Αρετάκης στο Metropolis: «Μια νίκη και τίποτα παραπάνω»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο πρόεδρος του Αγροτικού Αστέρα Χρόνης Αρετάκης για τη μεγάλη νίκη των «σταχυοφόρων» επί του Πανσερραϊκού.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

«Ήταν μια σπουδαία νίκη επί ενός μεγάλου αντιπάλου με κόσμο και παραστάσεις Α? Εθνικής. Σε τέτοια παιχνίδια υπάρχει ένα επιπλέον κίνητρο για να κερδίσεις. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και τελειώσαμε το ματς νικητές. Με τη νίκη αυτή αποκτούμε ένα μικρό προβάδισμα επί του μεγάλου μας αντιπάλου και τίποτα παραπάνω. Πιο πολύ είναι σημαντικό για την ψυχολογία των παικτών και κόσμου καθώς ο μεγάλος μας στόχος έρχεται ακόμη πιο κοντά παρά κάτι άλλο. Αν αυτή η νίκη δεν συνοδευτεί από ανάλογα αποτελέσματα δεν σημαίνει τίποτα. Στόχος μας είναι μόνο η άνοδος και θέλουμε τον Μάιο να έχουμε κερδίσει το εισιτήριο για τη Β? Εθνική».

Για την οικονομική κατάσταση στην ομάδα: «Έστω και με κάποιες δυσκολίες τα φέρνουμε βόλτα, αφού έχουμε την τύχη να έχουμε μια νοικοκυρεμένη εταιρεία, την εταιρεία «Mercury» των αδελφών Θεοδωρίδη στο πλευρό μας που έχει αναλάβει σε μεγάλο βαθμό το οικονομικό κομμάτι της πρώτης ομάδας».

Για την βοήθεια του κόσμου: «Ο κόσμος πέρσι και φέτος στην αρχή της χρονιάς ήταν διστακτικός με αυτό το καινούργιο που γίνεται στον Αγροτικό Αστέρα. Ήταν δικαιολογημένος σε μεγάλο βαθμό, αλλά από τον Δεκέμβριο και μετά την πρόκριση επί της ΑΕΚ αγκαλιάζει σιγά σιγά την προσπάθειά μας και χθες η εικόνα του γηπέδου εξέπεμψε πολύ αισιόδοξα μηνύματα. Στα τόσα χρόνια που ασχολούμαι με την ομάδα έχω πάνω από 6-7 χρόνια για να δω τόσο κόσμο στο γήπεδο. Αυτό είναι πολύ καλό τόσο για τους παίκτες όσο και για εμάς, καθώς νιώθουμε όλοι ότι τίποτα δεν πάει χαμένο». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: