Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Συνάντηση με… νόημα!

Ολιγόλεπτο τετ-α-τετ με τον Βαγγέλη Μαρινάκη είχε ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ύστερα από την ποδοσφαιρική παράσταση που προσέφερε στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Πλατανιά.

Συνάντηση με… νόημα
Είναι γνωστό ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι δηλωμένος θαυμαστής του Αριέλ Ιμπαγάσα.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ήταν εκείνος που αποφάσισε να κρατήσει το περασμένο καλοκαίρι τον Αργεντινό χαφ στο Λιμάνι, αν και εκείνη τη στιγμή το πιθανότερο σενάριο ήταν να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Μετά την νέα ποδοσφαιρική παράσταση που προσέφερε ο «Κάνιο» στη νίκη (4-2) επί του Πλατανιά, οι δύο άνδρες μίλησαν στη σουίτα του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ για περίπου δέκα λεπτά, με το πούλμαν της «ερυθρόλευκης» αποστολής να έχει ήδη αναχωρήσει για του Ρέντη.

Δεν έγινε γνωστό τι ακριβώς συζητήθηκε ανάμεσα στον Μαρινάκη και τον Ιμπαγάσα, όμως οι σχέσεις τους παραμένουν άριστες και ίσως ο τελευταίος να του μετέφερε την επιθυμία – όπως δήλωσε και στις κάμερες – να παραμείνει για άλλον έναν χρόνο στους Πειραιώτες.

Αυτό θα ξεκαθαρίσει στο τέλος της σεζόν, εκτός και αν ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έχει… αντίθετη άποψη και τελειώσει άμεσα τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Πρέπει να τονιστεί, όμως, ότι ο Αργεντινός είναι χαρούμενος που παίρνει χρόνο συμμετοχής στα τελευταία ματς της ομάδας και περιμένει την απόφαση του ισχυρού άνδρα του συλλόγου για το μέλλον του.

Τη φετινή σεζόν ο 37χρονος άσος μετράει 9 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας πετύχει 1 γκολ και μοιράσει 6 ασίστ στους συμπαίκτες του σε 233 λεπτά. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: