Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Το… καταραμένο deja vu του Αθανασιάδη!! (pics/video)

Τρεις συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες μετράει ο ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα. Όλες με σκορ 2-1. Ισάριθμες φορές σκόρερ του «δικεφάλου» ήταν ο Κλάους Αθανασιάδης, σε ένα στατιστικό με αρκετή δόση… γκίνιας.

Το… καταραμένο deja vu του Αθανασιάδη! (pics/video)
Το σημαντικότερο για έναν επιθετικό είναι να βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα. Περισσότερο όμως το έχει ανάγκη όταν η σεζόν δεν έχει εξελιχτεί με τον καλύτερο τρόπο για τον ίδιο.

Όταν όμως η τύχη, το σύμπαν ή κάτι άλλο δεν θέλει να σε αφήσει να χαρείς ολοκληρωτικά, τότε συνωμοτεί ώστε η ομάδα σου, παρότι εσύ σκοράρεις για λογαριασμό της συνεχώς, να μην μπορεί να πάρει ούτε το βαθμό της ισοπαλίας.

Το συγκεκριμένο παράδοξο στατιστικό ανήκει στον Στέφανο Αθανασιάδη, ο οποίος στις τρεις τελευταίες εκτός έδρας ήττες του ΠΑΟΚ (από Πλατανιά, Παναθηναϊκό και Αστέρα Τρίπολης) έχει πετύχει σε όλες γκολ, αλλά ο «δικέφαλος του βορρά» έχει ηττηθεί αντίστοιχες φορές. Και μάλιστα με το ίδιο σκορ (2-1)!

Ο Έλληνας επιθετικός είτε άνοιγε το σκορ, όπως στο παιχνίδι με τον Πλατανιά και το σημερινό με τον Αστέρα, είτε μείωνε στις καθυστερήσεις, όπως έγινε στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερνε τελικά να φύγει έστω και μ' έναν πόντο απ' το γήπεδο.

Ένα deja vu με αρκετή δόση κακοδαιμονίας που οδηγεί τον Αθανασιάδη σε δηλώσεις όπως αυτή που έκανε σήμερα μετά το παιχνίδι:

«Χίλιες φορές να μην σκοράρω και να βάζει γκολ κάποιος άλλος, ώστε να νικάει ο ΠΑΟΚ».







Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: