Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Μπαρτζώκας: «Μπήκαμε… σβηστοί»

Μάθημα για τη συνέχεια αποτελεί για τον Ολυμπιακό ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ όπως δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη συνέντευξη Τύπου. «Δε νομίζω ότι ήταν φάουλ, αλλά παγίδα» η θέση του για τη τελευταία φάση.

Μπαρτζώκας: «Μπήκαμε… σβηστοί»
Ικανοποιημένος από τη νίκη, την εξέλιξη του αγώνα, αλλά όχι από την εμφάνιση των παικτών του εμφανίστηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας. Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το γκραν γκινιόλ αγώνα, ο Έλληνας τεχνικός εξήρε τον ΠΑΟΚ για την εμφάνιση, αλλά και τους Μουν, Κόλινς που πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση.

Αναλυτικά, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε:


«Έγινε ένα ωραίο παιχνίδι σε ιδιαίτερες συνθήκες. Είναι κρίμα, έπρεπε να είχε κόσμο το ματς. Το παιχνίδι είχε αυξομειώσεις στην απόδοση και στο σκορ. Ο ΠΑΟΚ γύρισε το ματς, έβαλε ο Χαραλαμπίδης πέντε τρίποντα και ο Κούπερ δύο και αυτό δείχνει την προσωπικότητά τους. Είχαμε κακή αντίδραση αλλά στο τέλος καταφέραμε και πήραμε την νίκη. Θέλαμε σήμερα να μοιράσουμε τον χρόνο και να παίξουν οι παίκτες 20 λεπτά. Θέλαμε να βάλουμε στο ματς τους Μουν και Κόλινς και θεωρούμε πως ανταποκρίθηκαν. Ο ΠΑΟΚ είναι μια δουλεμένη ομάδα. Πιο πολύ άλλαξε το μυαλό των παικτών η απουσία του Μπόγρη.

Μπήκαμε… σβηστοί στο ματς και αυτό είναι ένα μάθημα για εμάς. Στην τελευταία φάση θέλαμε να κάνουμε παγίδα στον Κούπερ και στον Χαραλαμπίδη και να κάνουμε φάουλ στους άλλους. Δεν νομίζω πως ήταν φάουλ στον Κούπερ αλλά καθαρή παγίδα. Ας το δούμε όμως πρώτα στην τηλεόραση. Είμαι ευχαριστημένος με τον Μουν, είναι η πρώτη φορά που έρχεται στην Ευρώπη. Έχει κίνητρο να παίξει αλλά και ποιότητα».


Από την πλευρά του, ο Μάρντι Κόλινς, τόνισε: «Ήταν πολύ καλό παιχνίδι, τα καταφέραμε πολύ καλά στο να αντεπεξέλθουμε στο τέλος και στο να πάρουμε έτσι την νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: