Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Περνά και μόνη της καλά!!

Χαμόγελα στην ΑΕΚ για τη νέα «οκτάρα» χωρίς… κόσμο στο ΟΑΚΑ και τον αγωνιστικό ρυθμό που έχει βρει η ομάδα. Απίθανες επιδόσεις στα τελευταία ματς από την «Ένωση». Επιβράβευσε τους παίκτες ο Δέλλας.

Περνά και μόνη της καλά
Ο κόσμος της ΑΕΚ με το βροντερό του «παρών» εντός αλλά κι εκτός έδρας έχει φροντίσει ώστε η παρουσία της ομάδας στη Γ’ Εθνική να είναι λιγότερο… άχαρη. Όμως κι εν τη απουσία του η «Ένωση» οργιάζει.

Στα δύο παιχνίδια που οι «κιτρινόμαυροι» υποχρεώθηκαν να παίξουν σε άδειο ΟΑΚΑ «κέρασαν» από οκτώ γκολ τους αντιπάλους τους και μοναδικό… παράπονο ήταν ότι δεν υπήρχαν φίλαθλοι στις κερκίδες για να το απολαύσουν.

Η ΑΕΚ έχει σημειώσει 21 γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια της (0-5 τον Πανναξιακό, 8-0 τον Μανδραϊκό και 8-1 το Περιστέρι). Παράλληλα με 54 γκολ σε 16 αγώνες διαθέτει τον υψηλότερο μέσο όρο τερμάτων σε όλη τη Γ’ Εθνική με 3,3 ανά αγώνα. Περισσότερα γκολ έχει η Λάρισα, 59, αλλά με δύο παιχνίδια περισσότερα (18) και ο μέσος όρος της είναι 3,2.

Η «Ένωση» σκοράρει 4,5 φορές ανά αγώνα στο ΟΑΚΑ μετρώντας 41 γκολ σε 9 ματς στο πρωτάθλημα, ενώ μακριά από την έδρα της έχει 7 γκολ σε 13 ματς, ήτοι 1,8 κατά μέσο όρο.

Με το χθεσινό χατ-τρικ του ο Πλατέλλας πέρασε στη δεύτερη θέση των σκόρερ της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα με 11, τέσσερα πίσω από τον Ιβάν Μπρέσεβιτς, ενώ τα 10 έφτασε ο Άλεξ Ντακόλ.

«Πριμ» εν όψει Θύελλας Ραφήνας

Ο Τραϊανός Δέλλας επιβράβευσε τους παίκτες του για την εμφάνιση δίνοντας ρεπό τη Δευτέρα. Από αύριο αρχίζει η προετοιμασία εν όψει του εξ αναβολής αγώνα της 17ης αγωνιστικής με τη Θύελλα Ραφήνας, που θα γίνει το Σάββατο στις 14:00 στο γήπεδο του Αχαρναϊκού στο Μενίδι.

Έρχεται και «τρέχει» το γήπεδο

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης επιστρέφει τις επόμενες μέρες, πιθανώς και αύριο, από το Λονδίνο. Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ θα έχει συνάντηση με τους συνεργάτες του για το θέμα του γηπέδου, καθώς μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες αναμένεται η έγκριση του φακέλου από τη ΓΓΑ για να μπει στην τελική ευθεία το ζήτημα της έκδοσης άδειας οικοδομικών εργασιών στο οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: