Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Μαρκόπουλος: «Έχουμε πολλά παράπονα»

Έντονα παράπονα για τη διαιτησία του αγώνα με τον Ολυμπιακό εξέφρασε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος, που έκανε λόγο για διαφορετικά κριτήρια στα σφυρίγματα.

Μαρκόπουλος: «Έχουμε πολλά παράπονα»
Έξω φρενών με τα σφυρίγματα των διαιτητών στο ματς με τον Ολυμπιακό στην Πυλαία ήταν ο Σούλης Μαρκόπουλος, που εξωτερίκευσε τα παράπονά του στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα.

Αναλυτικά, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, δήλωσε:

«Το παιχνίδι είχε δύο όψεις,. Η μία ήταν αυτό που έπαιξαν οι παίκτες και η άλλη το πώς σφύριξαν οι διαιτητές. Σαν ΠΑΟΚ έχουμε πολλά παράπονα γιατί τις ίδιες φάσεις οι διαιτητές τις σφύριξαν διαφορετικά για τις δύο ομάδες.Την τελευταία στιγμή είχαμε πρόβλημα με τον Μπόγρη και θέλαμε να παίξουμε με γρήγορους ψηλούς για να δημιουργήσουμε προβλήματα. Ξεκινήσαμε καλά και μετά ο Ολυμπιακός έβαλε την μπάλα στην ρακέτα και βρήκε λύσεις. Μετά αντιδράσαμε, δείξαμε πως θα μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι και θα έπρεπε να παίξουμε πιο έξυπνα στο τέλος.

Ήταν τρεις-τέσσερις φάσεις φάουλ που ήταν ίδιες και δόθηκαν αλλά δεν δόθηκαν αντίστοιχα φαουλ πάνω στους παίκτες μου. Θέλουμε να παίζουμε με ίδιους κανόνες, κανένας από τον ΠΑΟΚ δεν έχει πάει στην κλήρωση των διαιτητών και βλέπετε τι γίνεται εκεί που διαμαρτύρονται για ένα σφύριγμα. Στο τέλος θέλαμε να παίξουμε ένα πικ εν ρολ στο κέντρο και οι υπόλοιποι παίκτες να είναι έτοιμοι για σουτ εφόσον δεχτούν παγίδα».


Από τη μεριά του, ο κορυφαίος των ηττημένων, Μαρκ Πέιν, τόνισε: «Είναι απογοητευτικός ο τρόπος που χάσαμε. Παλέψαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό και τώρα κοιτάμε μπροστά. Στο τέλος έγιναν κάποια λάθη και επιτρέψαμε στον Μουν να βάλει ένα μεγάλο τρίποντο. Δεν μπορώ να ξέρω αν έγινε φάουλ στον Κούπερ. Είτε έγινε, είτε όχι τώρα τελείωσε το παιχνίδι. Κρατάμε την ανταγωνιστικότητα και την διάθεση να παλέψουμε για τα ριμπάουντ. Αυτό είναι ένα καλό σημάδι για την συνέχεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: