Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Κανείς δεν είδε χέρι-πέναλτι!!

aris
Οι τηλεκριτικοί διαιτησίας ανέλυσαν την επίμαχη φάση του “Κλ. Βικελίδης” και αποφάνθηκαν ότι δεν υπήρχε χέρι-πέναλτι στην φάση του Τραπ, ενώ ένας εξ αυτών έκρινε ότι στην ίδια φάση ο παίκτης της Βέροιας κάνει πέναλτι, ρίχνοντας κάτω τον Οικονομόπουλο!
Αναλυτικά, όσα ειπώθηκαν στις αποψινές (16/02) αθλητικές εκπομπές από τους πρώην ρέφερι που αναλύουν τις επίμαχες φάσεις:
ΝΑΟΥΜ ΜΗΝΤΙΟΥΡΗΣ (“ΣΚΑΪ goal”, ΣΚΑΪ): “Η φάση γίνεται σε μικρή απόσταση. Προσπαθεί ο παίκτης να τραβήξει το χέρι του. Δεν κινείται το χέρι προς την μπάλα. Το χέρι είναι σε φυσιολογική θέση. Μ’ αυτά τα κριτήρια, ο διαιτητής σωστά αποφάσισε να μην δώσει πέναλτι. Θεωρώ ότι δεν ήταν πέναλτι”.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΝΑΦΕΡΗΣ (“Sports Sunday”, Action 24): “Ο Τραπ στην αρχή τραβάει τον Οικονομόπουλο και μετά η μπάλα πάει στο χέρι. Για μένα η παράβαση-πέναλτι είναι το τράβηγμα και όχι το χέρι. Για μένα το χέρι είναι σε πολύ κοντινή απόσταση. Αλλά υπάρχει πέναλτι στο τράβηγμα”.
ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ: (“Αθλητικη Κυριακή”, ΔΤ): “Υπάρχει χέρι, αλλά κρατάω μια επιφύλαξη. Αν το σφύριζε και έδινε πέναλτι, δεν θα έλεγα ότι κακώς το έκανε. Τράβηγμα δεν υπάρχει”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: