Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Γοδόι: «Να τελειώσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται»

Ανακουφισμένος με την κατάκτηση των τριών βαθμών απέναντι στον Απόλλωνα, ήταν μετά το τέλος του αγώνα, ο Αργεντινός μέσος του Παναιτωλικού

Γοδόι: «Να τελειώσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται»
Ο 24χρονος χαφ, μετά το τέλος του ματς, παραδέχτηκε πως στο δεύτερο μέρος, η εικόνα του Παναιτωλικού έδωσε δικαιώματα στον Απόλλωνα, που στο τέλος θα μπορούσε να είχε πάρει και την ισοπαλία, όπως παραδέχτηκε μιλώντας στην κάμερα της Nova.

«Οι τρεις βαθμοί είναι πολύ σημαντικοί για μας. Στο δεύτερο ημίχρονο αδικαιολόγητα τους δώσαμε χώρους χάσαμε την κατοχή και δεχτήκαμε πίεση όταν μείναμε με δέκα παίκτες στο τέλος. Αυτό που κρατάμε είναι οι τρεις βαθμοί.Εμείς προσπαθούμε να τελειώσουμε όσο ψηλότερα γίνεται στο βαθμολογικά πίνακα. Ξέρουμε τα ελαττώματα μας και δουλεύουμε πάνω σε αυτά για να βελτιωθούμε ώστε να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται.Ξέρουμε ότι θα μπορούσαν να έχουν ισοφαρίσει οι αντίπαλοι μας. Ξέρουμε τα ελαττώματα που έχουμε και θα κοιτάξουμε να βελτιωθούμε».

Mε την σειρά του ο Μίλαν Μπόγιοβιτς που άνοιξε το σκορ για τους Αγρινιώτες, τόνισε: «Ήταν πολύ σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι για μας. Στο πρώτο ήμασταν πολύ καλύτεροι βάλαμε και τα δύο γκολ. Στο δεύτερο μετά το γκολ που δεχθήκαμε παίξαμε πολύ νευρικά και με άγχος όμως όλα καλά στο τέλος. Πήραμε τη νίκη και είμαστε χαρούμενοι για αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: