Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Ζαμπαλέτα: «Ανυπομονώ για την Μπαρτσελόνα»

Δεν βλέπει την ώρα ο Πάμπλο Ζαμπαλέτα για την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με την Μπαρτσελόνα, στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Champions League.

Ζαμπαλέτα: «Ανυπομονώ για την Μπαρτσελόνα»
Τη στιγμή που η Μάντσεστερ Σίτι θα τεθεί αντιμέτωπη με την Μπαρτσελόνα ανυπομονεί ο Πάμπλο Ζαμπαλέτα, σύμφωνα με όσα δήλωσε στον βρετανικό Τύπο εν όψει της αναμέτρησης για τη φάση των «16» του Champions League.

Επιθυμία του Αργεντινού μπακ είναι να παρουσιάσει τον καλύτερό του εαυτό για να κερδίσουν οι «πολίτες» τους Καταλανούς, τους οποίους θα αντιμετωπίσουν ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου, Φεράν Σοριάνο, και τον διευθυντή ποδοσφαίρου, Τσίκι Μπεγκιριστάιν, όπως και τον Γιάγια Τουρέ μια από τις μεγάλες δυνάμεις στη μεσαία γραμμή.

«Όταν κερδίζεις αυτούς τους αγώνες (του Champion League) πάντα πιστεύεις ότι είσαι μια καλή ομάδα, κάνεις τα πράγματα σωστά και για αυτό χρειαζόμαστε πίστη, πρέπει να πιστέψουμε στον εαυτό μας ότι έχουμε μια καλή ομάδα και κάλους ποδοσφαιριστές που μπορούν να κερδίσουν τους αγώνες» δήλωσε ο διεθνής άσος και συνέχισε:

«Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να κερδίσουμε τα μεγάλα παιχνίδια και φυσικά είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμάς, γιατί όταν παίζουμε ενάντια στο καλύτερο μπορούμε να δούμε πού βρισκόμαστε». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: