Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Πέτριτς: «Χαρούμενος για το ντεμπούτο»

Ο Κροάτης εμφανίστηκε πανευτυχής που επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους, στην αναμέτρηση με τον Πανθρακικό

Πέτριτς: «Χαρούμενος για το ντεμπούτο»
Το χειμερινό απόκτημα των «πρασίνων» πέρα από τη δική του επανεμφάνιση στους αγωνιστικούς χώρους, υπογράμμισε πως δεν γνωρίζει ακόμα πότε θα είναι απόλυτα έτοιμος: «Ήταν ένα μεγάλο χρονικό διάστημα που έλειπα, είμαι χαρούμενος που έκανα την επανεμφάνιση μου. Νιώθω καλά, κάθε μέρα προσπαθώ περισσότερο, δεν θέλω να υποσχεθώ πότε θα είμαι απόλυτα έτοιμος. Αλλά κάθε μέρα προσπαθώ πολύ και σύντομα θα παρουσιάσω το πραγματικό μου πρόσωπο».

Σχολιάζοντας τον αγώνα ο Κροάτης στράικερ επισήμανε: Παίξαμε ένα καλό και έξυπνο παιχνίδι σήμερα, για κάποια λεπτά χάσαμε τον προσανατολισμό μας, όμως ο Καρέλης σκόραρε, η οργάνωση μας έγινε καλύτερη και μετά παίξαμε σωστά τακτικά και φτάσαμε στη νίκη. Σήμερα ήμασταν καλοί και θα δούμε στη συνέχεια πόσο καλοί θα είμαστε».

Όσο για το αν σκέφτεται την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, απάντησε: «Εγώ κοιτάω πάντα το επόμενο ματς, σκέφτομαι μεν το ματς με τον Ολυμπιακό όμως θέλω να επανέλθω σταδιακά».

OΚροάτης επιθετικός ανέβασε μια φωτογραφία από το παιχνίδι με τον Πανθρακικό, στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter γράφοντας από πάνω «Χαρούμενος για το ντεμπούτο μου με τον Παναθηναϊκό! Ευχαριστώ όλους τους φιλάθλους μας για σήμερα. Πάμε ΠΑΟ!»

Δεν υπάρχουν σχόλια: