Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

«Δολοφονικό χτύπημα στον Κούγια»

Για δολοφονικό χτύπημα στον Αλέξη Κούγια κάνει λόγο η Παναχαϊκή, σχετικά με την επίθεση που δέχθηκε από δύο άτομα στα αποδυτήρια της ομάδας. Σε εξετάσεις υποβάλλεται ο ιδιοκτήτης των Πατρινών.

«Δολοφονικό χτύπημα στον Κούγια»
Ανακοίνωση με την οποία αναφέρεται στην επίθεση που δέχθηκε ο Αλέξης Κούγιας εξέδωσε η Παναχαϊκή.

Οι «ροσονέρι» κάνουν λόγο για δολοφονικό χτύπημα στο κεφάλι του ιδιοκτήτη της ομάδας απ’ τον Βαγγέλη Αγγελή (τεχνικός διευθυντής και γενικός αρχηγός Πανηλειακού) και έναν μπράβο.

Μάλιστα, ο κ. Κούγιας μετέβη εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα, όπου υποβάλλεται σε εξετάσεις, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του, ενώ η ΠΑΕ δεσμεύτηκε πως θα επανέλθει με νέα ανακοίνωση για να αναφέρει τα όσα συνέβησαν στο Παμπελοποννησιακό, όσον αφορά τις επιθέσεις από πλευράς Πανηλειακού.

Η ανακοίνωση:

Στα κατεπείγοντα εξωτερικά ιατρεία του Αγίου Ανδρέα και στο χειρουργικό τμήμα οδηγήθηκε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή κ. Αλέξιος Κούγιας μετά το δολοφονικό χτύπημα στο πίσω μέρος στο κεφάλι.

Ενώ συνομιλούσε με τον πρώην υπάλληλο της ΕΠΟ Γιάννη Παπαδόπουλο ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή κ. Αλέξιος Κούγιας την ίδια στιγμή ο κατηγορούμενος στη δίκη με τα στημένα μαζί με τον Μάκη Ψωμιάδη, Βαγγέλης Αγγελής, τον κλώτσησε στα πόδια ενώ ένας μπράβος τον χτύπησε από πίσω στο κεφάλι.

Η εγκληματική επίθεση έγινε μέσα στα αποδυτήρια της Παναχαϊκής ενώ ο κ. Κούγιας συζητούσε αμέριμνος με τον Γιάννη Παπαδόπουλο.

Οι δύο δράστες συνελήφθησαν αμέσως και ο κ. Κούγιας λόγω του μεγάλου οιδήματος στον κρόταφο μετεφέρθη κατεπειγόντως με εντολή των ιατρών του Αγίου Ανδρέα, στην νευροχειρουργική κλινική του πανεπιστημίου του Ρίο Πατρών όπου και υποβάλλεται σε νευροχειρουργικές εξετάσεις και πρόκειται σε λίγο να υποβληθεί σε αξονική τομογραφία λόγω του σοβαρού χτυπήματος.

Οι δράστες έχουν συλληφθεί λόγω της διαπράξεως του αδικήματος της επικίνδυνης σωματικής βλάβης λόγω αυτεπαγγέλτου διώξεως αφού όλο το επεισόδιο έγινε μπροστά στους αξιωματικούς και αστυνομικούς του Ε’ αστυνομικού τμήματος Πατρών.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θα κάνει αύριο εκτενή ανακοίνωση για τους μπράβους που συνόδευαν την αποστολή του Πανηλειακού και τις επιθέσεις που έκανε, τόσο στο ημίχρονο όσο και στο τέλος του αγώνα, κατά των παικτών και των προπονητών της ΠΑΕ Παναχαϊκή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: