Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Κίτσιου: «Να διορθώσουμε την κατάσταση»

Απογοητευμένος από την ήττα του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα εμφανίστηκε ο Στέλιος Κίτσιου. «Δεν θα επηρεαστούμε με την Μπενφίκα», το μήνυμα του νεαρού μπακ.

Κίτσιου: «Να διορθώσουμε την κατάσταση»
Σύνθημα ανασύνταξης έστειλε ο Στέλιος Κίτσιου μετά τη νέα ήττα του ΠΑΟΚ. Ο νεαρός μπακ του «δικέφαλου του Βορρά», μιλώντας στη Nova μετά το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, τόνισε στην ανάγκη της ομάδας του να αυξήσει τη διαφορά της από τους διώκτες της.

Όσον αφορά το ματς απέναντι στη Μπενφίκα, τόνισε πως τα αποτελέσματα του πρωταθλήματος δεν θα επηρεάσουν τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:

«Προσπαθήσαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, να βγαίνουμε όμορφα μπροστά αλλά μας έλειπε η τελική πάσα. Στο δεύτερο ημίχρονο πετύχαμε το γκολ αλλά δεν μείναμε στο ρυθμό που έπρεπε να είμαστε. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για τα προβλήματα αλλά πρέπει να διορθώσουμε την κατάσταση στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Θα πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι.

Θέλαμε να πάρουμε μία διαφορά από τις ομάδες που βρίσκονται από πίσω μας. Ο Αστέρας μείωσε τη διαφορά και αυτό πρέπει να μας προβληματίσει. Είμαστε επαγγελματίες και από αύριο θα δουλέψουμε πάνω στο ματς με τη Μπενφίκα για να είμαστε έτοιμοι. Δεν θα επηρεαστούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: