Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

«Ευχάριστο να δικαιώνεται η δουλειά σου»

Την ικανοποίησή του για την εικόνα του Πανθρακικού στο ματς με τον Παναθηναϊκό παρά την ήττα, εξέφρασε ο Άκης Μάντζιος μετά το τέλος του παιχνιδιού της 25ης αγωνιστικής.

«Ευχάριστο να δικαιώνεται η δουλειά σου»
Στην πολύ καλή εικόνα που έδειξε ο Πανθρακικός στο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό στάθηκε ο Άκης Μάντζιος μετά το τέλος του ματς.

Ο τεχνικός του συλλόγου της Θράκης τόνισε την προσπάθεια που έκανε η ομάδα του στο ματς, χαρακτηρίζοντας το πρώτο γκολ «εύκολο», ενώ τόνισε πως ο Πανθρακικός δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που είχε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Άκης Μάντζιος στη συνέντευξη τύπου:

«Είναι ευχάριστο να δικαιώνεται η δουλειά σου και η αρμονική σχέση που υπάρχει. Είπαμε κάποια αρχικά πλάνα για τη νέα σεζόν. Έχουμε περισσότερο χρόνο για να οργανωθούμε καλύτερα και πιο σταδιακά για την ερχόμενη σεζόν. Θα γίνει μεγάλη προσπάθεια για να διατηρηθεί ο κορμός».

Για το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο έγινε καλό παιχνίδι. Αν αξιοποιούσαμε τις ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, θα βλέπαμε ένα διαφορετικό παιχνίδι. Δεχθήκαμε ένα τέρμα κόντρα στην ροή του παιχνιδιού και αυτό μας επηρέασε. Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε κάποια πράγματα, βελτιωθήκαμε, δεχθήκαμε ένα πολύ εύκολο τέρμα. Όταν βρίσκεσαι πίσω με δύο τέρματα από έναν μεγάλο αντίπαλο, είναι πολύ δύσκολο. Προσπαθήσαμε για το καλύτερο. Έπρεπε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες. Έχουμε σερί δύσκολων παιχνιδιών, ωστόσο πρέπει να παλέψουμε για ότι καλύτερο»

Για το λάθος του Σέρεμετ: «Αυτή τη στιγμή έχουμε την τύχη να έχουμε τρεις καλούς τερματοφύλακες. Πρέπει να κάνουμε καλή διαχείριση. Ήταν μία άτυχη στιγμή για τον Σέρεμετ, λάθη γίνονται και συμβαίνουν σε όλους»

Για την απουσία του Κάσες: «Πιστεύω ότι θα προλάβει τα τελευταία παιχνίδια. Σήμερα φάνηκε πολύ η απουσία του»

Για τη δυσκολία στο σκοράρισμα: «Στον ΟΦΗ ήταν καθαρά θέμα απουσιών και ελλείψεων. Είναι εμφανής η απουσία του Κάσες. Σήμερα είχαμε κάποιες προϋποθέσεις. Σίγουρα στα τελευταία παιχνίδια, όταν σου λείπουν οι βασικοί σου παίκτες, είναι λογικό να μην είσαι εξίσου απειλητικός. Κερδίζουμε όμως παίκτες , όπως για παράδειγμα ο Καθάριος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: