Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Κινδυνεύει από το κυνήγι ο ΠΑΟΚ!!

«Ντου από Παντού» μετά την ήττα του ΠΑΟΚ στον Αστέρα και το διπλό του Παναθηναϊκού κόντρα στον Πανθρακικό. Ποια είναι η επόμενη μέρα; Βλέπεις την βαθμολογία στα πλέι οφ και ήδη ο ΠΑΟΚ το έχει χάσει το αβαντάζ. Αν, δηλαδή, ξεκίναγαν σήμερα, τότε θα είχαν ο δικέφαλος και ο Ατρόμητος από έναν πόντο, με τον Παναθηναϊκό και τον Αστέρα να είναι στο μηδέν. Καμία διαφορά ουσιαστικά, δηλαδή. Τι είναι ένας βαθμός; Τίποτα δεν είναι.
Κινδυνεύει
Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, φαινόταν κάποια στιγμή ότι θα μπει με μεγάλο αέρα στα πλέι οφ. Ότι θα έχει το σαφές προβάδισμα. Αυτή τη στιγμή όχι μόνο κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει, αλλά έτσι όπως το πάει κινδυνεύει να χάσει και την 2η στην κανονική σεζόν.
Τον κυνηγάει
Ο Παναθηναϊκός έκανε το διπλό με τον Πανθρακικό και τον κυνηγάει πλέον περισσότερο από ποτέ μέσα στην σεζόν τον ΠΑΟΚ. Στους 5 β. είναι η διαφορά στην βαθμολογία. Και ο Ατρόμητος είναι ακόμα πιο κοντά στον δικέφαλο. Κι ας έχασε στην Λιβαδειά.
Αυξάνονται
Εδώ, λοιπόν, όλα είναι ανοιχτά. Με τον ΠΑΟΚ να μην πείθει στο πρωτάθλημα, οι αντίπαλοί του θεωρούν ότι αυξάνονται καθημερινά οι ελπίδες τους για την 2η θέση στην κανονική περίοδο, αλλά και για το εισιτήριο για τα προκριματικά τσάμπιονς λιγκ στα πλέι οφ.
Χωρίς αρχή και τέλος
Κι όταν βλέπεις τον ΠΑΟΚ σε τέτοια κατάσταση όπως με τον Παναθηναϊκό και τον Αστέρα Τρίπολης, τότε τι να πεις; Μια ομάδα χωρίς αρχή και τέλος παρουσιάζει ο Στέφενς. Κανείς, δηλαδή, μέχρι τώρα δεν έχει καταλάβει τι ακριβώς ποδόσφαιρο θέλει να παίξει ο Ολλανδός.
Σοβαρός
Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός ήταν σοβαρός και πήρε το τρίποντο απέναντι σε μια ομάδα, όπως ο Πανθρακικός, που φέτος τα πάει πολύ καλά. Ο Ατζαγκούν ήταν σούπερ, ο Καρέλης είχε δοκάρι κι έβαλε γκολάρα, ενώ έκανε το ντεμπούτο του και ο Πέτριτς. Το κλίμα, δηλαδή, στους πράσινους είναι πολύ καλό.
Θα φρεσκαριστεί
Ο Ατρόμητος ήταν κουρασμένος κι έχασε στην Λιβαδειά, αλλά θα ξαναφρεσκαριστεί από εδώ και πέρα. Του πέσανε αυτή την περίοδο μαζεμένα ματς, είχε κι απουσίες, γι’ αυτό το Σάββατο δεν ήταν καλός. Θα συνέλθει, όμως. Δυνατά στο παιχνίδι έχει μπει πλέον και ο Αστέρας που, μάλιστα, κέρδισε στην Τρίπολη, τόσο τον Παναθηναϊκό, όσο και τον ΠΑΟΚ. Ουσιαστικά, δηλαδή, ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει για την 2η θέση κι από τις τρείς ομάδες, αφού τον κυνηγάνε Ατρόμητος, Παναθηναϊκός κι Αστέρας από πολύ κοντινή απόσταση μάξιμουμ έξι βαθμών.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: