Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

«Βλέπει» ανοιχτά το Tσάμπιονς Λιγκ!!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τη σοβαρή εμφάνιση του Παναθηναϊκού στην Κομοτηνή και τις ελπίδες που έχει να βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Πιο πολύ και από τη νίκη στην Κομοτηνή επί του Πανθρακικού μου άρεσε η σοβαρότητα που έδειξε η ομάδα, η τακτική της πειθαρχία στο σχέδιο του Γιάννη Αναστασίου και το γεγονός, ότι πήρε εύκολα ένα παιχνίδι που δεν «έβγαλε» μάτια με την απόδοσή του και ότι ήταν αποτελεσματικός. Το λέω από την αρχή της σεζόν. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να μάθει και να κερδίζει ακόμα και όταν δεν έχει πολύ καλή απόδοση. Το ματς της Κομοτηνής ήταν δύσκολο , αφού ο Πανθρακικός είχε κάνει 8  νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις 2 ήττες πριν φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό.
Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου το έκανε εύκολο όμως και αυτό είναι ένα ακόμα βήμα προόδου. Ο Παναθηναϊκός μαθαίνει να κερδίζει χωρίς τον Μπέργκ και παίρνει γκολ σε κάθε ματς και από διαφορετικούς παίκτες.  Κόντρα στον ΠΑΟΚ σκόραραν ο Τριανταφυλλόπουλος και ο Νάνο και στην Κομοτηνή ο Καρέλης (εκπληκτικό σουτ στη κίνηση) και ο Ατζαγκούν. Ο Αναστασίου βρίσκει λύσεις στο γκολ και αυτό δείχνει ότι η ομάδα δουλεύει και βελτιώνεται. Φυσικά στο δεύτερο γκολ ο Σερεμέτ έχει κάνει μεγάλη γκάφα, αλλά θα μπορούσε να δεχθεί άλλο γκολ, είτε στο δοκάρι του Καρέλη είτε σε τρεις-τέσσερις ευκαιρίες, που είχε ακόμα η ομάδα. Και κάτι άλλο. Με αποτελεσματικότητα σαν και αυτή, που είχε στην Κομοτηνή ο Παναθηναϊκός, μπορεί στα play off  να ελπίζει ακόμα και στην θέση, που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. H ομάδα του Αναστασίου έχει χάσει βαθμούς φέτος σε παιχνίδια, που είχε ευκαιρίες, δεν έβαλε το γκολ και είτε ισοφαρίστηκε, είτε ηττήθηκε. Αν αυτό βελτιωθεί , τότε η ομάδα θα αποκτήσει γρήγορα τον χαρακτήρα του νικητή. Κόντρα στον Πανθρακικό έκανε ένα σημαντικό βήμα και με βάση την εικόνα, που δείχνει ο Παναθηναϊκός , αλλά και ο ΠΑΟΚ, ελπίζει βάσιμα ότι μπορεί να τον προσπεράσει.
ΥΓ: Άλλο ένα πέναλτι δεν δόθηκε στον Παναθηναϊκό στην Κομοτηνή αυτή την φορά από τον Τριτσώνη. Στο τέλος θα χάσουμε το μέτρημα
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: