Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

«Αφιερωμένη στην Μαριλένα» (vid)

ogios_drama
Ο Γκιγιέρμο  Όγιος στην συνέντευξη τύπου μετά την νίκη του Ηρακλή στην Δράμα μίλησε για την επιστροφή της ομάδας του στις νίκες, τις μεταγραφές και αφιέρωσε την νίκη στην μικρή φίλαθλο του Ηρακλή, Μαριλένα, που δίνει μάχη για την ζωή της. Για το θέμα με τα χαρτιά του που δεν τον άφησε να κάτσει ούτε σήμερα στον πάγκο…προτίμησε να απαντήσει με την σιωπή του.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Σε μεγάλα διαστήματα του αγώνα υπήρχε και καλή ανάπτυξη και ωραίο ποδόσφαιρο και καλά τελειώματα. Γνωρίζαμε ότι ο αντίπαλος θα πιέσει και ότι εμείς θα έπρεπε να είμαστε έτοιμοι για να μπορέσουμε να φύγουμε με το αποτέλεσμα που εξ αρχής ήρθαμε να πάρουμε. Θα επαναλάβω κάτι που είπε και στην προηγούμενη αγωνιστική ο προπονητής της Νίκης Βόλου. Ότι ήρθαν από μία μεγάλη λύπη σε μία μεγάλη χαρά. Έτσι και εμείς. Ήρθαμε από μία μεγάλη λύπη και τώρα πήραμε μία μεγάλη χαρά. Τώρα οι ρόλοι αντιστράφηκαν. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς».
Για τις μεταγραφές: «Βλέπουμε τι πρέπει να διορθωθεί με τα δελτία για να μπορούμε να τους υπολογίσουμε. Σήμερα είχαν ατομική προπόνηση και δούλεψαν σκληρά. Θα δούμε πως θα κυλήσει η εβδομάδα»
Για την Μαριλένα: «Θέλαμε να εμψυχώσουμε όσο μπορούμε την μικρή Μαριλένα. Να ξέρει η οικογένεια της ότι ο Θεός και η Παναγίας τους συντροφεύουν και το ίδιο και όλος ο Ηρακλής. Εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας. Στέλνουμε μία μεγάλη αγκαλιά, και τους ευχόμαστε πάρα πολύ δύναμη.
Για το θέμα με τα χαρτιά του: «Έμαθα από έναν μεγάλο φίλο μου ότι η σιωπή είναι πολύ καλύτερη από τα λόγια» είπε για να προσθέσει: «Από εκεί και πέρα το ποδόσφαιρο είναι ένα δύσκολο και σκληρό παιχνίδι με πολλές μονομαχίες. Η ομάδα μου πήρε μία πολύ σπουδαία νίκη μπροστά σε έναν αντίπαλο που πάλεψε πάρα πολύ, και αυτό είναι που κρατάμε»





Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: