Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

«Δύσκολο να ανταποκριθείς κόντρα στον ΠΑΟ»

Στη δυσκολία που υπάρχει να φανεί μια ομάδα ανταγωνιστική στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μετά την ήττα της ΑΕΝΚ από τους «πράσινους».

«Δύσκολο να ανταποκριθείς κόντρα στον ΠΑΟ»
Η Νέα Κηφισιά ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για τη 18η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των ανδρών και ο προπονητής των νεοφώτιστων, Ηλίας Παπαθεοδώρου, εξήγησε πόσο δύσκολο είναι να φανεί μια ομάδα ανταγωνιστική στην έδρα του «τριφυλλιού» ειδικά όταν οι παίκτες του εμφανίζονται απολύτως σοβαροί στο παρκέ.

«Είχαμε βάλει στόχο αυτή την εβδομάδα να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί για όσο μεγαλύτερο διάστημα γίνεται. Ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε πολύ σοβαρός ειδικά στην άμυνα και μας δημιούργησε πολλά προβλήματα, ιδιαίτερα στον τομέα της οργάνωσης. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κακή εικόνα σημειώνοντας μόλις 21 πόντους, κάτι που οφείλεται στον Παναθηναϊκό. Όταν μπαίνει σοβαρά, ειδικά στο ΟΑΚΑ, είναι δύσκολο για τον αντίπαλο να ανταποκριθεί», ανέφερε αρχικά ο Έλληνας κόουτς και συνέχισε:

«Στα αποδυτήρια είπαμε να παίξουμε πιο επιθετικά και αυτό κάναμε στο δεύτερο μέρος. Σε συνδυασμό με το ροτέισον και τη χαλαρότητα του Παναθηναϊκού καταφέραμε βελτιώσουμε την εικόνα μας. Σκοράραμε κυρίως με προσωπικές προσπάθειες, αλλά γενικά είναι σημαντικό πως στα τελευταία λεπτά μπήκαμε στο ρυθμό του αγώνα και παρουσιάσαμε καλή εικόνα. Θα επικεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι μας. Θα πρέπει να επανέλθουμε στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις ώστε να πετύχουμε τον στόχο της εισόδου στα πλέι οφ. Εύχομαι καλή συνέχεια στον κόουτς και στον Παναθηναϊκό. Σχετικά με τον Κρόκερ, υπήρχε ένα ενδιαφέρον από την Εφές. Πριν την έναρξη του σημερινού παιχνιδιού μάθαμε πως αυτό δεν θα προχωρήσει».

Εκ μέρους των παικτών της νεοφώτιστης ομάδας, ο Σπύρος Διαμαντόπουλος, είπε: «Το μεγάλο στοίχημα στα παιχνίδια κόντρα σε μεγάλες ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός είναι να είσαι ανταγωνιστικός. Εμείς ήμασταν ανταγωνιστικοί όταν καταλάβαμε σε ποιο γήπεδο παίζουμε και απέναντι σε ποια ομάδα. Δεν ήρθαμε εδώ να χάσουμε. Ο Παναθηναϊκός κέρδισε γιατί ήταν καλύτερος και πιο σοβαρός».

Δεν υπάρχουν σχόλια: