Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Παιχνίδι αποδείξεων στη Ριζούπολη!

Νίκη και ταυτόχρονα μία καλή εμφάνιση είναι ο στόχος του ΠΑΟΚ στο σημερινό παιχνίδι με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη για το Κύπελλο, ύστερα από την κρίση που πέρασε η ομάδα μετά την ήττα στη Λεωφόρο.

Παιχνίδι αποδείξεων στη Ριζούπολη
Η επιστροφή στις νίκες με την παράλληλη καλή παρουσία της ομάδας εντός του γηπέδου είναι το ζητούμενο για τον ΠΑΟΚ στον σημερινό επαναληπτικό αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη (20:00, OTE Sport 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Θεσσαλονικείς έχουν το 3-0 της Τούμπας, όμως μετά την άσχημη εικόνα που είχε η ομάδα του Στέφενς στη Λεωφόρο και τα όσα ακολούθησαν έχουν αλλάξει τα δεδομένα στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο.

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, η διοίκηση του «Δικεφάλου του Βορρά» στήριξε τον Ολλανδό τεχνικό παρά την δριμεία κριτική που δέχθηκε για την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του.

Η κατάκτηση του Κυπέλλου, όπως και μία καλή πορεία στο Europa League, είναι οι στόχοι που έχουν απομείνει στον ΠΑΟΚ για τη φετινή σεζόν και όλοι καλούνται να αποδείξουν ότι δεν υπάρχουν ματαία προσδοκίες, κάτι που δεν έχουν κάνει μέχρι στιγμής με τις εμφανίσεις τους (οι παίκτες) και τις επιλογές τους (ο Στέφενς).

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο 61χρονος προπονητής αναμένεται να παρατάξει με αρκετές αλλαγές την ομάδα του στη Ριζούπολη. Συγκεκριμένα, την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ένας εκ των Γλύκου ή Γκσπούρνινγκ.

Μπροστά από τον τερματοφύλακα θα είναι – από δεξιά προς αριστερά – οι Κίτσιου, Ινσαουράλντε, Μαντούρο και Σπυρόπουλος. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Κάτσε και Λάζαρ (ή Νάτχο), με τους Ολίσε και Λούκας στα άκρα της μεσαίας γραμμής.

Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Αθανασιάδης με τον Χούσεν. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τζαβέλλας, Σκόνδρας, Στοχ, Πόζογλου και Κουλούρης.

Εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Κατσουράνης, ο Νίνης που δεν άφησε ικανοποιημένο τον Στέφενς στη Λεωφόρο, όπως κι ο Σαλπιγγίδης. Οι Βούκιτς και Μάρτενς δεν έχουν αποθεραπευτεί πλήρως. Επίσης, στη Θεσσαλονίκη έμειναν οι Γιακουμής, Χακόμπο, Βίτορ, Κατσικάς και Γεωργιάδης. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: