Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Απονομή… τώρα για Μπάγερν!!

Η Μπάγερν διέλυσε το Αμβούργο με 5-0 και εξασφάλισε πανηγυρικά την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας. Καϊζερσλάουτερν, που απέκλεισε τη Λεβερκούζεν, και Βόλφσμπουργκ επίσης στους «4».

Απονομή… τώρα για Μπάγερν (video)
Στην Bundesliga δεν έχει αντίπαλο. Με τέτοιες εμφανίσεις, δεν θα έχει ούτε στο Κύπελλο. Η Μπάγερν δεν είχε κανένα πρόβλημα να σκορπίσει με 5-0 το Αμβούργο στα προημιτελικά και να εξασφαλίσει πανηγυρικά την πρόκριση για την τετράδα. Εκεί όπου θα βρίσκονται η Ντόρτμουντ (από την Τρίτη), καθώς και οι Καϊζερσλάουτερν που απέκλεισε τη Λεβερκούζεν και Βόλφσμπουργκ που άφησε εκτός της Χόφενχαϊμ.

Χατ-τρικ έκανε ο Μάριο Μάντζουκιτς σκοράροντας στο 22’, το 74’ και το 76’, ενώ ο Ντάντε με κεφαλιά στο 26’ και ο Άριεν Ρόμπεν μετά από καταπληκτική πάσα του Τόνι Κρόος στο 54’ ολοκλήρωσαν τη ραψωδία των Βαυαρών.

Η Λεβερκούζεν είχε θεωρητικά το ευκολότερο έργο στα προημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας, υποδεχόμενη τη μοναδική ομάδα της β’ κατηγορίας που είχε επιβιώσει στο θεσμό. Στην πράξη, ωστόσο, η Καϊζερσλάουτερν διέψευσε τους πάντες και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά νικώντας με 1-0 στην παράταση στην «Μπάι Αρένα». Το γκολ του Ρούμπεν Γένσεν στο 114’ έκανε τη διαφορά για τη «Λάουτερν», που στο 98’ είχε πέναλτι εκτός εστίας από τον Μοχαμαντού Ιντρίσου.

Η Βόλφσμπουργκ πέρασε με 3-2 από την έδρα της Χόφενχαϊμ με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ρικάρντο Ροντρίγκεζ, που πέτυχε δύο γκολ με πέναλτι και αποβλήθηκε στο 71’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, όταν η ομάδα του προηγείτο με 3-1.
Τα ημιτελικά, που θα είναι επίσης νοκ άουτ, θα γίνουν 15 και 16 Απριλίου, ενώ ο τελικός θα γίνει στις 17 Μαΐου στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου.

Αναλυτικά η προημιτελική φάση:

Τρίτη 11/2

Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Ντόρτμουντ 0-1
(83’ Ομπαμεγιάνγκ)

Τετάρτη 12/2

Χόφενχαϊμ-Βόλφσμπουργκ 2-3
(39’, 91’ Φιρμίνο-26’ πεν., 44’ πεν. Ροντρίγκεζ, 64’ Ντοστ)

Λεβερκούζεν-Καϊζερσλάουτερν 0-1 (παράταση)
(114’ Γένσεν)

Αμβούργο-Μπάγερν Μονάχου 0-5
(22’, 74’, 76’ Μάντζουκιτς, 26’ Ντάντε, 54’ Ρόμπεν)
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: