Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

«Γέφυρες» Αλαφούζου, ανένδοτος ο Δημήτρης!

Την ώρα που ο Γιάννης Αλαφούζος δεν δίνει συνέχεια στο θέμα που προέκυψε χθες κρατώντας ανοιχτές τις πόρτες της ΠΑΕ για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο τελευταίος παρουσιάζεται ανένδοτος.

«Γέφυρες» Αλαφούζου, ανένδοτος ο Δημήτρης
Ρήξη με πιθανή συνέπεια να μην ενώσουν τις δυνάμεις τους για το καλό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει προκύψει μεταξύ Γιάννη Αλαφούζου και Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Χθες ο πρόεδρος της ΚΑΕ έγινε γνωστό πως προτίθεται να προχωρήσει σε κατάθεση μήνυσης και αγωγής κατά του ΣΚΑΪ, ιδιοκτησίας του προέδρου της ΠΑΕ, για τη μετάδοση ενός ρεπορτάζ σε εκπομπή της Δευτέρας εκφράζοντας την απορία αν αυτή η «επίθεση» έρχεται ως απάντηση στην πρόθεση του κ. Γιαννακόπουλου να βοηθήσει οικονομικά το ποδοσφαιρικό τμήμα το καλοκαίρι.

Η πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο θέμα. Από την πλευρά του έγινε λόγος για «αυτόνομη εκπομπή», ενώ όπως διαρρεόταν από το περιβάλλον του προέδρου της ΠΑΕ οι πόρτες παραμένουν ανοιχτές για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τις επόμενες μέρες θα επιχειρηθεί συνάντηση των δύο για να λυθεί η παρεξήγηση και να αποκατασταθούν οι σχέσεις τους.

Πάντως την ίδια ώρα η πλευρά Γιαννακόπουλου δεν φαίνεται να έχει την ίδια πρόθεση. Η εφημερίδα «Πράσινη», που ανήκει στον πρόεδρο της ΚΑΕ, αναφέρει σήμερα στο πρωτοσέλιδό της «Δεν θέλει ενιαίο και αδιαίρετο Παναθηναϊκό ο Αλαφούζος» και κάνει λόγο για «άνευ λόγου και αιτίας χτύπημα κάτω από τη μέση σε Δημήτρη Γιαννακόπουλο». Παράλληλα οι ισχυρισμοί Αλαφούζου περί αυτονομίας μάλλον δεν πείθουν τον πρόεδρο της ΚΑΕ, καθώς στο ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρεται πως «… φυσικά ο Γιάννης Αλαφούζος ενημερώνεται για τη θεματολογία της εκπομπής και σίγουρα ήταν ενήμερος.

Άνθρωποι που δεν πρόσκεινται σε καμία από τις δύο πλευρές, αλλά θέλουν την ειρηνική συνύπαρξη και συνεργασία των δύο προέδρων θα επιχειρήσουν να τους φέρουν κοντά για να επανέλθει η ηρεμία. Τις επόμενες ημέρες θα φανεί αν πρόκειται για μία απλή κρίση που θα ξεπεραστεί ή για ρήξη στις σχέσεις των δύο ανδρών, με τις όποιες συνέπειες συνεπάγεται αυτό για τον Παναθηναϊκό. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: