Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Καβάνι: «Άλλος άνθρωπος ο Σουάρες»

Απολαμβάνει τη θητεία στη Λίβερπουλ πλέον ο Λουίς Σουάρες, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Έντισον Καβάνι. «Τώρα είναι χαρούμενος», σχολίασε ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν.

Καβάνι: «Άλλος άνθρωπος ο Σουάρες»
Ανεβασμένο ψυχολογικά σε σχέση με πέρυσι βλέπει τον Λουίς Σουάρες, ο συμπατριώτης του, Έντισον Καβάνι. Σε αυτό έχει παίξει ρόλο το γεγονός ότι εκτός από το γεγονός ότι βρίσκεται σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση ο 27χρονος Ουρουγουανός, είναι βελτιωμένη η Λίβερπουλ.

«Μιλάω με τον Λουίς σχεδόν κάθε βδομάδα και βλέπω ότι αγαπάει τη ζωή στο Λίβερπουλ», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Ακούγοντας τον, διαπιστώνω ότι πρόκειται για έναν διαφορετικό άνθρωπο, συγκριτικά με την προηγούμενη σεζόν. Το καταλαβαίνεις από τη φωνή του. Τώρα είναι χαρούμενος. Πάντα αγαπούσε τη Λίβερπουλ, αν και τα πράγματα δεν κυλούσαν πάντα καλά στην Αγγλία, αλλά μου έχει μιλήσει για τον τρόπο με τον οποίο του συμπαραστάθηκαν ο σύλλογος και οι οπαδοί».

Οι «κόκκινοι» είναι στην τέταρτη θέση της Premier League, ενώ πέρυσι τερμάτισε στην έβδομη με αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί σε ευρωπαϊκή διοργάνωση στη φετινή σεζόν.

«Αυτό που ήθελε πάντα είναι να βρίσκεται σε μια ομάδα με φιλοδοξίες που θα ταιριάζουν με τα δικές του, παίζοντας στο Τσάμπιονς Λιγκ και διεκδικώντας τους εγχώριους τίτλους. Πλέον η Λίβερπουλ είναι εντός αυτών των στόχων και ο Λουίς είναι χαρούμενος», κατέληξε ο Καβάνι.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: