Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Ελεύθερος κι… ωραίος ο Βιτόλο!

Μετά από προσφυγή στη FIFA, ο Βιτόλο δικαιώθηκε και έμεινε ελεύθερος από την Ελαζίγκσπορ.

Ελεύθερος κι… ωραίος ο Βιτόλο
Πιο πιθανό από ποτέ είναι το σενάριο επιστροφής του Βιτόλο στα πάτρια εδάφη και συγκεκριμένα στην Τενερίφη, ομάδα που έχει πάντα στην καρδιά του.

Ο Ισπανός μέσος, γνωστός από το πέρασμά του από την Ελλάδα όπου αγωνίστηκε σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, κατάφερε και εξασφάλισε την ελευθερία του από την τουρκική Ελαζίγκσπορ.

Είχε προηγηθεί προσφυγή του Βιτόλο στη FIFA, με τον 30χρονο ποδοσφαιριστή να καταγγέλλει την πρώην ομάδα του για αθέτηση των όρων του συμβολαίου που είχε υπογραφεί.

Μετά τη λήξη της περιπέτειάς του ο Ισπανός δήλωσε:

Αθέτησαν τη συμφωνία μας, προσπαθώντας να παραβιάσουν το συμβόλαιο και οι συμφωνίες πρέπει να τηρούνται. Οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες στην ομάδα, αναγκάζουν τον σύλλογο να κάνει μειώσεις στους υψηλόμισθους. Ήταν υποχρεωμένοι όμως να τηρήσουν το τριετές συμβόλαιο, αλλά πλέον είμαι ελεύθερος.

Πρώτη μου επιλογή είναι να επιστρέψω στην οικογένεια μου, διότι λείπω δέκα χρόνια από αυτήν, όμως πρέπει να περιμένω, διότι έχει τελειώσει η μεταγραφική περίοδος. Έχω μιλήσει αρκετές φορές με τον προπονητή της Τενερίφης και μου αρέσει το πώς παίζει η ομάδα». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: