Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Ανάκριση από Ολλανδό!

1938021_10203218668886866_1756319601_n
Ο ανταποκριτής στην Αθήνα καθημερινή Ολλανδική εφημερίδα “Trouw”, Ταις Κετένις φιλοξενήθηκε στον Arena FM 89,4 και μίλησε για το αφιέρωμα που έκανε για λογαριασμό της εφημερίδας του στην Ολλανδική «παροικία» της Τούμπας .
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Είμαι ανταποκριτής στην Αθήνα για λογαριασμό της Ολλανδικής εφημερίδας, όπου καλύπτω όλη την ειδησιογραφία της Ελλάδας, και ήρθα στην Θεσσαλονίκη για τους Ολλανδούς παίκτες του ΠΑΟΚ.
Μίλησα με τον Μαντούρο και τον Χούσεν οι οποίοι είναι καινούργιοι εδώ, αλλά είναι πολύ ενδιαφέρον για τους Ολλανδούς ποδοσφαιρόφιλους. Μάλιστα ξεκίνησαν αμφότεροι και πολύ καλά με τα γκολ που πέτυχαν
Έχουν και οι δυο πολύ θερμές εντυπώσεις, ένιωσαν πολύ θερμή υποδοχή και από τον κόσμο αλλά και από τους συμπαίκτες τους. Θεωρούν κρίμα ότι ήρθαν μια περίοδο που ο ΠΑΟΚ έχει απολέσει την πιθανότητα να πάρει το πρωτάθλημα, αλλά περιμένουν με ανυπομονησία και τους αγώνες της Ευρώπης αλλά και αυτούς για το κύπελλο».
Για τον Χούσεν: «Μου είπε ότι ήταν μια πρόκληση για τον ίδιο, του έχει δημιουργήσει πολύ θετική εντύπωση οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, υποστηρίζουν πάρα πολύ την ομάδα τους, την ακλουθούν με πολύ φανατικό τρόπο και ζουν για το ποδόσφαιρο».
Για τον Μαντούρο: «Για αυτόν ήταν μικρότερη η διαφορά γιατί ήρθε από την Σεβίλη και την Ισπανία, μια επίσης μεσογειακή χώρα όπου το κλίμα και το ταμπεραμέντο είναι παρόμοιο με την Ελλάδα».
Για τον Στέφενς: «Όχι δεν μιλήσαμε, δεν ήθελε να δώσει συνέντευξη αυτήν την περίοδο.
Πάντως στην Ολλανδία τον θεωρούν τον καλύτερο προπονητή οπότε μόνο που είναι αυτός υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον».
Για το τι θα γράψει για τον Στέφενς: «Έχει μια δύσκολη δουλειά εδώ  στην Ελλάδα, γιατί και οι Έλληνες φίλαθλοι αλλά και ο τύπος δεν έχουν καθόλου υπομονή. Το θέμα είναι το πόσο χρόνο χρειάζεται και αν μπορεί κάτω από αυτήν την πίεση να ανταπεξέλθει. Αυτό θα γράψω για τον Στέφενς».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: