Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Γλύκος: «Τα πάντα για να αλλάξουμε την εικόνα»

Την υπόσχεση πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα κάνουν τα πάντα για να επαναφέρουν τον ΠΑΟΚ στις επιτυχίες έδωσε ο Παναγιώτης Γλύκος.

Γλύκος: «Τα πάντα για να αλλάξουμε την εικόνα»
Ο Παναγιώτης Γλύκος δεσμεύτηκε ενώπιον της Web TV του ΠΑΟΚ πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να αφήσουν πίσω τους τις κακές εμφανίσεις των τελευταίων ημερών.

«Με επηρεάζει και μένα ότι η ομάδα δεν βρίσκεται σε καλή στιγμή. Θεωρώ όμως ότι σιγά-σιγά θα αλλάξουμε αυτό το κλίμα, θα βρούμε τα πατήματά μας και η συνέχεια θα είναι καλύτερη. Μια μερίδα οπαδών στην προπόνηση προσπάθησε να μας δείξει με το δίκιο τους πώς νιώθει. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε τα πάντα για να αλλάξουμε την εικόνα και να τους δώσουμε χαρά, γιατί αγαπάνε την ομάδα και σε κάθε στιγμή είναι δίπλα μας, εντός και εκτός έδρας», τόνισε.

Για την ανάδειξή του σε MVP του Ιανουαρίου, είπε: «Ευχαριστώ τον κόσμο που ψήφισε να βγω MVP του Ιανουαρίου. Αυτή η βράβευση μού δίνει αυτοπεποίθηση και καλή ψυχολογία για τη συνέχεια. Δεν είναι συνηθισμένο να βραβεύεται ένας τερματοφύλακας, γιατί προσπαθεί να αποτρέψει αυτό που είναι το Α και το Ω του ποδοσφαίρου, το γκολ. Εγώ θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να βοηθώ την ομάδα και να κατακτήσουμε έναν τίτλο φέτος».

Τέλος, για τη ρεβάνς με τον Απόλλωνα Σμύρνης για τα προημιτελικά του Κυπέλλου είπε: «Μετά το 3-0 ίσως να μην σκεφτόμαστε ότι το παιχνίδι είναι τόσο κρίσιμο, αλλά πρέπει να εμφανιστούμε δυνατοί και σίγουροι. Δεν θέλουμε να βρεθούμε προ εκπλήξεως».




Δεν υπάρχουν σχόλια: