Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Αναστάτωση στον Άρη!!

Οι παίκτες του Άρη πήγαν καθυστερημένα στην προπόνηση χθες, προκειμένου να μιλήσουν με τη διοίκηση της ΚΑΕ, κάτι που ενόχλησε τον Μίλαν Μίνιτς. Φήμες περί αποχώρησης του Σέρβου τεχνικού.

Αναστάτωση στον Άρη
Η επόμενη μέρα του τελικού ήταν δύσκολη για τον Άρη. Οι παίκτες της ομάδας ενημέρωσαν πως θα προσέλθουν με καθυστέρηση στην προπόνηση λόγω συνάντησης με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Λευτέρη Αρβανίτη, για τα οφειλόμενα. Αυτό δυσαρέστησε τον Μίλαν Μίνιτς, που δεν τους περίμενε για προπόνηση και αποχώρησε δυσαρεστημένος, την ώρα που υπάρχουν φήμες ακόμη και για αποχώρησή τους από την ομάδα.

Οι παίκτες του Άρη με ανακοίνωσή τους εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους στη διοίκηση Αρβανίτη. «Οι παίκτες του Άρης δεν είναι χαζοί, ώστε να μην κάνουν προπόνηση, γνωρίζοντας ότι την Παρασκευή θα πληρωθούν και γνωρίζοντας ακόμη και την επόμενη ημερομηνία, κατά την οποία ο Πρόεδρος της Άρης Κ.Α.Ε., κος. Λευτέρης Αρβανίτης, θα τους καταβάλλει χρήματα. Οι σχέσεις που έχουν οι παίκτες του ΑΡΗ με τη Διοίκηση δε βρίσκονται εύκολα σε άλλες ομάδες και έχουμε την τύχη να έχουμε έναν από τους πιο έντιμους Προέδρους στην Α1, γι’ αυτό αφήστε την ομάδα να συνεχίσει την προσπάθειά της απερίσπαστη. Παρακαλούμε πολύ για τυχόν συκοφαντίες να ψάξετε να βρείτε άλλη ομάδα να ασχοληθείτε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: