Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Ρότζερς: «Αξίζει να παίξει στην εθνική ο Φλάναγκαν»!

Την άποψη ότι ο Τζον Φλάναγκαν πρέπει να κληθεί στην αποστολή της εθνικής Αγγλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Βραζιλία εξέφρασε ο Μπρένταν Ρότζερς.

Ρότζερς: «Αξίζει να παίξει στην εθνική ο Φλάναγκαν»
Οι πολύ καλές εμφανίσεις του Τζον Φλάναγκαν με την φανέλα της Λίβερπουλ θα έπρεπε να του εξασφαλίσουν μία θέση στην εθνική Αγγλίας εν όψει του Μουντιάλ στη Βραζιλία, όπως δήλωσε ο Μπρένταν Ρότζερς.

Ο 21χρονος μπακ έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή των «κόκκινων» και εκείνος τον έχει χρησιμοποιήσει αρκετές φορές στο δεξί άκρο της άμυνας, κάτι που αναμένεται να συμβεί και στο σημερινό παιχνίδι με τη Φούλαμ.

Αυτή θα είναι η δέκατη συμμετοχή ως βασικός στο πρωτάθλημα, με τον Ρότζερς να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την αξία του νεαρού άσου.

«Ο Τζον έχει όλα τα προσόντα να αγωνιστεί στη θέση του δεξιού μπακ στην εθνική Αγγλίας. Για έναν νέο ποδοσφαιριστή όπως εκείνος το να κάνουν τις εμφανίσεις που έχει κάνει, χρειάζεται προσπάθεια. Η ποιότητα με την οποία αγωνίζεται, ειδικά σε μεγάλους αγώνες, είναι εξαιρετική», δήλωσε ο Βορειοϊρλανδός τεχνικός και συνέχισε:

«Το κλειδί για τον Τζον είναι να διασφαλίσουμε ότι δεν πιστεύει ότι θα καταρρεύσει, αλλά υπάρχει πιθανότητα να έχει μάθει από τα λάθη του παρελθόντος. Έχει πάρει τώρα την ευκαιρία και βλέπουμε την λαχτάρα του. Έχω εκπλαγεί ευχάριστα από την καλή τακτική που έχει. Εάν μπορεί να παίξει σε αυτό το επίπεδο εδώ, σε αυτού του είδους τους αγώνες, τότε μπορεί να το κάνει και σε διεθνές επίπεδο είμαι σίγουρος για αυτό». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: