Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Ήθελε να φύγει από τη Λίβερπουλ ο Σκρτελ!

Το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την Λίβερπουλ είχε εξετάσει σοβαρά ο Μάρτιν Σκρτελ, όπως παραδέχθηκε ο ίδιος με δηλώσεις του στον βρετανικό Τύπο.

Ήθελε να φύγει από τη Λίβερπουλ ο Σκρτελ
Ένα βήμα πριν από αποχωρήσει από την Λίβερπουλ βρέθηκε ο Μάρτιν Σκρτελ, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στο «Liverpool Echo».

Ο Σλοβάκος αμυντικός των «reds» είχε σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενο να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του το περασμένο καλοκαίρι, όμως την τελευταία στιγμή πήρε την απόφαση να παραμείνει στο «Άνφιλντ».

«Θα έλεγα ψέματα αν έλεγα πως δεν είχα σκεφτεί την αποχώρηση. Δεν ήταν εύκολα για μένα ειδικά την τελευταία σεζόν που ήμουν στο πάγκο της ομάδας στο δεύτερο μισό της σεζόν. Αυτό ήταν κάτι νέο για μένα», τόνισε αρχικά ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός και πρόσθεσε:

«Όμως δεν είναι εύκολο να αφήσεις μια ομάδα όπως η Λίβερπουλ, επειδή παραμένει ένας από τους καλύτερους συλλόγους. Μετά από έξι χρόνια εδώ, δεν ήταν εύκολο να πω εντάξει φεύγω».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε για την σκληρή δουλεία που έκανε στις προπονήσεις, η οποία απέφερε καρπούς στο παιχνίδι με την Άρσεναλ που σημείωσε δυο τέρματα:

«Προσπάθησα να εργαστώ καθημερινά πολύ σκληρά στις προπονήσεις και όταν πήρα την ευκαιρία να παίξω, προσπάθησα να κάνω το καλύτερο για να βοηθήσω την ομάδα. Μετά από το παιχνίδι του Σαββάτου με την Άρσεναλ (5-1), είμαι χαρούμενος που τελικά έμεινα εδώ. Η Λίβερπουλ είναι ένας τεράστιος σύλλογος και θέλω να αποδείξω πως είμαι σε θέση να παίξω για αυτή την ομάδα». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: