Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Μπαλοτέλι: «Ο Ιμπραΐμοβιτς είναι απίστευτος παίκτης»

Μπορεί το είδωλο του Μάριο Μπαλοτέλι να ήταν ο Ρονάλντο, αλλά δεν κρύβει τον θαυμασμό του και στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Ο ίδιος αναφέρθηκε και στον ρατσισμό αλλά και στην συνάντησή του με τον Πάπα.

Μπαλοτέλι: «Ο Ιμπραΐμοβιτς είναι απίστευτος παίκτης»
Απίστευτος ποδοσφαιριστής είναι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, σύμφωνα με τον Μάριο Μπαλοτέλι. Ο ποδοσφαιριστής την Μίλαν δεν παρέλειψε να σχολιάσει και το θέμα του ρατσισμού.

«Όταν ήμουν μικρός το είδωλό μου ήταν ο Ρονάλντο. Ήταν ένας φανταστικός παίκτης που με έκανε να ερωτευθώ το ποδόσφαιρο. Ο Ιμπραΐμοβιτς όμως, είναι επίσης ένας απίστευτος παίκτης», τόνισε ο Ιταλός άσος.

Για τον ρατσισμό ανέφερε: «Αν θα φύγω από το γήπεδο σε περίπτωση που μου φερθούν ρατσιστικά; Ναι, θα το κάνω. Δέχομαι την επαγγελματική κριτική, αλλά το μόνο πράγμα που με ενοχλεί είναι ο ρατσισμός» και πρόσθεσε:

«Αν ένα πλήθος δεν είναι ρατσιστικό, δεν θα υπάρχουν προβλήματα. Όταν κάνω κάτι σημαντικό στο γήπεδο και βλέπω ανθρώπους που είναι περήφανοι για μένα, τότε μου αρέσει που είμαι ποδοσφαιριστής».

Ο 23χρονος επιθετικός σχολίασε για τον Πάπα: «Πιστεύω στο Θεό και σε ορισμένες στιγμές αυτό με βοηθά να ηρεμήσω. Σημαίνει πολλά για μένα που συνάντησα τον Πάπα. Έμαθα πολλά από αυτόν. Είναι ένας άνθρωπος που είναι πηγή έμπνευσης. Ήταν μια εμπειρία που δεν θα την ξεχάσω ποτέ». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: