Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Μουρίνιο: «Μας έλειπε κάτι…»

Δεν μπόρεσε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων η Τσέλσι και να πάρει τη νίκη κόντρα στη Γουέστ Μπρομ, με τον ο Ζοσέ Μουρίνιο να εξηγεί πως οι «μπλε» δεν παρουσίασαν ολόκληρο το… ταμπεραμέντο τους.

Μουρίνιο: «Μας έλειπε κάτι…»
Ανέτοιμη αποδείχθηκε η Τσέλσι, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Ζοσέ Μουρίνιο, για να αντιμετωπίσει την «εύκολη» Γουέστ Μπρομ κι, ενώ το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι 1-0 ή ακόμα και 2-0 υπέρ της Τσέλσι, το παιχνίδι έληξε ισόπαλο (1-1).

Ο προπονητής της πρωτοπόρου του αγγλικού πρωταθλήματος τόνισε πως οι παίκτες του δεν έπαιξαν όπως συνήθως, έχοντας μάλιστα πιο αργές αντιδράσεις και έδωσαν περισσότερους χώρους στους αντιπάλους τους.

«Μια έτοιμη και άρτια ομάδα παίρνει αυτό το παιχνίδι με 2-0 και φεύγει, αλλά εμείς δεν το κάναμε. Δεν ήμασταν τόσο ισχυροί για να τους κατατροπώσουμε. Η αντίπαλη ομάδα αντιδρούσε και εμείς δε μπορέσαμε να το σπάσουμε αυτό. Μείναμε πίσω και ήμασταν αργοί. Πιεστήκαμε πολύ», υπογράμμισε ο Πορτογάλος

Όταν ρωτήθηκε που οφείλεται κατά τη γνώμη του αυτή η συστολή της ομάδας, ο ιδιόρρυθμος τεχνικός απάντησε: «Φάνηκε να λείπει κάτι από την προσωπικότητα, από το ταμπεραμέντο της ομάδας. Έπρεπε να βγούμε πιο επιθετικά, να μην υποκύψουμε στην πίεση». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: