Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

«Η ομάδα σας κ. Κούγια είναι για γέλια, όπως εσύ»

Στην... αντεπίθεση ο Ολυμπιακός Βόλου, με τον πρόεδρο των «ερυθρόλευκων», Δημήτρη Καραγιάννη να... τα βάζει με τον Αλέξη Κούγια και να θέτει δύο ερωτήματα σχετικά με την Παναχαϊκή.

«Η ομάδα σας κ. Κούγια είναι για γέλια, όπως εσύ»
Δεν έμεινε αναπάντητη η ανακοίνωση της Παναχαϊκής κατά του Ολυμπιακού Βόλου, σχετικά με την ένσταση που φέρεται να έκαναν οι Βολιωτές για το μεταξύ τους παιχνίδι.

Ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» επιτίθεται στον Αλέξη Κούγια, λέγοντας πως «είσαι για γέλια» και θέτει δύο ερωτήματα στην ΕΕΑ και το Υπουργείο Ανάπτυξης σχετικά με τη λειτουργία του πατρινού συλλόγου.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Καραγιάννη:

«Στη ζωή μου έμαθα να μην κάνω οποιαδήποτε ενέργεια εν βρασμό ψυχής, αλλά πάντα όταν είμαι νηφάλιος. Σήμερα οφείλω να απαντήσω στο γραφικό Αλέξη Κούγια, που δυστυχώς εκπροσωπεί μία ιστορική ομάδα όπως η Παναχαϊκή.
Κύριε Κούγια οι λυκοφιλίες τέλος. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου από σήμερα θα είναι απέναντί σας σε ότι αφορά τη νομιμότητα.
Δεν είναι δυνατόν τα θεσμικά όργανα να συνεχίζουν να σας ανέχονται.

Για την ιστορία:
1ον Ρωτάμε την ΕΕΑ γιατί η ΠΑΕ Παναχαϊκή δεν έχει καταθέσει εγγυητική; Αυτό δεν αποτελεί αθέμιτο ανταγωνισμό;

2ον: Το Υπουργείου Ανάπτυξης πως επιτρέπει σε μία ΠΑΕ να λειτουργεί όταν επί 5 συναπτά έτη δεν έχει καταθέσει ισολογισμό όπως ο νόμος το απαιτεί;

Κύριε Κούγια, αν νομίζετε ότι θα συνεχίσετε να πουλάτε τρέλα επειδή όπως διατυμπανίζετε έχετε διασυνδέσεις με την Εισαγγελία είστε γελασμένος. Εμείς δεν σας υπολογίζουμε και δεν σας φοβόμαστε. Εξάλλου δεν μπορεί να σας πάρει κανείς στα σοβαρά.

Υ.Γ: Αναρωτιόμαστε πως είστε τόσο σίγουρος ότι η Παναχαϊκή θα είναι στα πλέι οφ; Γνωρίζετε κάτι ή στηρίζεστε στην τακτική του φόβου κατά των διαιτητών με τις γνωστές μεθόδους; Γιατί από ομάδα είστε για γέλια, όπως εσύ

Δημήτρης Καραγιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια: