Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Κορυφή… αναβάλλεται για τη Σίτι!!

Η χθεσινή γκέλα της Τσέλσι έστρωσε το δρόμο στη Σίτι για να την πιάσει στην κορυφή. Ο άνεμος του Μάντσεστερ ωστόσο είχε διαφορετική άποψη. Γιατί… πήρε και σήκωσε το ματς με τη Σάντερλαντ.

Κορυφή… αναβάλλεται για τη Σίτι!
Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος, η Μάντσεστερ Σίτι θα είχε την ευκαιρία απόψε να επιστρέψει στην κορυφή της Premier League.

Τουλάχιστον για σήμερα όμως, δεν το ήθελε ούτε και… Θεός, ούτε ο καιρός.

Κι αυτό διότι ο δυνατός άνεμος και το βαρύ τερέν του «Etihad Stadium» από τη βροχή που προηγήθηκε, αποδείχθηκαν αξεπέραστα εμπόδια για τη διεξαγωγή του αγώνα με τη Σάντερλαντ.

Και οδήγησαν τελικά στην απόφαση ότι πρέπει ν’ αναβληθεί.

Κι άλλο «άκυρο» στην Premier League
Άλλο ένα ματς της Premier League… έπληξαν οι άσχημες καιρικές συνθήκες στην Αγγλία. Μετά το Μάντσεστερ Σίτι-Σάντερλαντ, αναβλήθηκε και το παιχνίδι της Έβερτον με την Κρίσταλ Πάλας.
Λειψό θα σερβιριστεί το δεύτερο… πιάτο της 26ης αγωνιστικής στην Premier League.

Μετά την αναβολή του Μάντσεστερ Σίτι-Σάντερλαντ (λόγω κακοκαιρίας), αποφασίστηκε να μη γίνει ούτε το παιχνίδι της Έβερτον με την Κρίσταλ Πάλας.

Για άλλο λόγο -που έμμεσα ωστόσο συνδέεται κι αυτό με τις άσχημες καιρικές συνθήκες.

Διότι οι ζημιές που προκάλεσε η δυνατή βροχή κι ο αέρας σε κτίρια δίπλα στο «Γκούντισον Παρκ» κρίθηκε ότι απειλούν την ασφάλεια των θεατών. Και δεδομένου ότι οι Αρχές δεν μπορούσαν να εγγυηθούν για ‘κείνη, το ματς αναβλήθηκε.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: