Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Ο Ντουντού είχε… τη χάρη!!

Ο Πανιώνιος είχε τις ευκαιρίες αλλά ο ΟΦΗ είχε τον Ντουντού! Με νέο του γκολ ο Βραζιλιάνος έδωσε τη νίκη 2-1 στους Κρητικούς και ταυτόχρονα πανηγυρικό τόνο στην πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Ο Ντουντού είχε… τη χάρη!
Την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου πήρε ο ΟΦΗ ο οποίος επικράτησε 2-1 του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι.

Οι κυανέρυθροι είχαν τις φάσεις αλλά ο ΟΦΗ είχε τον Ντούντου. Ο Βραζιλιάνος ήταν στην κατάλληλη θέση στο 80ο λεπτό της αναμέτρησης και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων δίνοντας τη νίκη και ταυτόχρονα πανηγυρικό στην "είσοδο" της ομάδας της Κρήτης στους "4" του Κυπέλλου.

Οι Κρητικοί είχαν ανοίξει το σκορ στο 63ο λεπτό με τον Μακρή, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Κολοβός είχε ισοφαρίσει σε 1-1.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Οι παίκτες του Πανιωνίου είχαν διάθεση και πάθος από την αρχή του σημερινού αγώνα. Είχαν την μπάλα στα πόδια τους αλλά δεν μπορούσαν να φανούν απειλητικοί για την εστία του ΟΦΗ.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι οι «κυανέρυθροι» στο πρώτο 45λεπτο δημιούργησαν προβλήματα μόνο από κάποια σουτ που επιχείρησαν από το ύψος της μεγάλης περιοχή.

Αντίθετα, οι Κρητικοί ήταν αυτοί οι οποίοι έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ δύο φορές… Αρχικά, στο 36ο λεπτό ο Μητρόπουλος απέκρουσε με μεγάλη δυσκολία την προσπάθεια του Μιλιάζες να σκοράρει από πολύ κοντά.

Ακόμη καλύτερη ευκαιρία για τους Κρητικούς μόλις δύο λεπτά αργότερα. Στο 38ο λεπτό ο Περογαμβράκης έπιασε το σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή σημαδεύοντας όμως το δοκάρι του Φερνάντες.

Στο δεύτερο 45λεπτό ο Πανιώνιος μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο… Κυκλοφόρησε καλύτερα την μπάλα και προσπάθησε να μπει στη μεγάλη περιοχή για ανοίξει το σκορ.

Στο 49ο λεπτό έγινε ένα γέμισμα μέσα στη μεγάλη περιοχή του ΟΦΗ. Ο Μπούρμπος έκοψε την πορεία της μπάλας με το στήθος. Το γεγονός όμως ότι είχε απλωμένο το χέρι προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των παικτών του Πανιώνιου.

Οι γηπεδούχοι στη συνέχεια ανέβασαν την απόδοσή τους και έχασαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες.

Η πρώτη στο 61ο λεπτό ο Κολοβός έκανε ένα δυνατό σουτ μετά από ατομική ενέργεια και πάλι όμως χωρίς αποτέλεσμα.

Ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ στάθηκε και πάλι στο… ύψος του στο 62ο λεπτό αποκρούοντας με πολύ μεγάλη δυσκολία την προσπάθεια του Ντούνη από κοντά.

Παρά την πίεση των παικτών του Πανιωνίου ο ΟΦΗ ήταν αυτός ο οποίος άνοιξε το σκορ! Στο 63ο λεπτό ο Μακρής βρέθηκε στην κατάλληλη θέση και με μια καλή κεφαλιά δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα του Πανιωνίου.

Ο Πανιώνιος κατάφερε να αντιδράσει γρήγορα. Στο 65ο λεπτό ο Κολοβός με ένα εξαιρετικό σουτ έστειλε στη μπάλα στο «παραθυράκι» της εστίας του Φερνάντες κάνοντας το 1-1.

Κι όμως ο ΟΦΗ βρήκε και πάλι τον τρόπο να προηγηθεί. Στο 80ο λεπτό ο Κουτσιανικούλης εκμεταλλεύτηκε το λάθος των αμυντικών του Πανιωνίου. Ο Ντουντού ήταν στην κατάλληλη θέση και από εκεί έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Παναγόπουλος): Παπαδόπουλος, Ζαχαράκης (64' Αραβίδης), Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Κούρος, Μητρόπουλος, Κούρντι, Κολοβός (69' Μπούζας), Σταυροθανασόπουλος (61' Γιάννου), Ντούνης, Καμπάνταης

ΟΦΗ (Σα Πίντο): Φερνάντες, Μπούρμπος, Ζορό, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Μακρής, Κάλαϊτζιτς (57' Ντουντού), Σίσιτς (46' Κουτσιανικούλης), Ζε Εντουάρντο, Περογαμβράκης (69' Στάθης), Παπάζογλου Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: