Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Σε καλό δρόμο ο Φαλκάο!!

Επιτυχημένα ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο αποθεραπείας του Ρανταμέλ Φαλκάο, ύστερα από τη ρήξη χιαστών που υπέστη, αλλά και το χειρουργείο που υπεβλήθη. Αγώνα δρόμου ο Κολομβιανός για το Μουντιάλ.

Σε καλό δρόμο ο Φαλκάο
Σε καλό σημείο βρίσκεται ο Ρανταμέλ Φαλκάο, καθώς ολοκλήρωσε επιτυχημένα το πρώτο στάδιο αποθεραπείας του, ύστερα από ρήξη χιαστών που έπαθε στο αριστερό γόνατο.

Αγώνα δρόμου κάνει ο Κολομβιανός για το Μουντιάλ της Βραζιλίας, κάτι που αφορά ιδιαίτερα την Εθνική ομάδα, αφού Ελλάδα και Κολομβία βρίσκονται στον ίδιο όμιλο.

Το πρώτο, λοιπόν, στάδιο αποθεραπείας του επιθετικού της Μονακό έγινε στην Πορτογαλία, με το ιατρικό επιτελείο της Πόρτο να παρακολουθεί την πορεία τα αποκατάστασης του.

Η ομάδα του Πριγκηπάτου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει για την κατάσταση του Ρανταμέλ Φαλκάο:

«Ο Ρανταμέλ Φαλκάο ολοκλήρωσε επιτυχημένα το πρώτο στάδιο αποθεραπείας, μετά το χειρουργείο στο αριστερό γόνατο. Η Μονακό και ο παίκτης θέλουν να ευχαριστήσουν τους ανθρώπους που τον φρόντισαν στην Πορτογαλία και συγκεκριμένα το ιατρικό επιτελείο της Πόρτο, αλλά και τον Χοσέ Κάρλος Νορόνα.

Σε κλινική στη Μαδρίτη θα συνεχιστεί από την Πέμπτη το δεύτερο στάδιο αποθεραπείας του Φαλκάο, σε συνεργασία με τους ιατρούς της Μονακό». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: