Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

«Δίχτυα» Εθνικής σε Γερμανία και Ιταλία!!

Τους «λεγεωνάριους» της Γερμανίας και της Ιταλίας θα τσεκάρουν οι Βόκολος και Ρικάρντο Σάντος. Οι συνεργάτες του Φερνάντο Σάντος θα δουν τους Φορτούνη, Παπαδόπουλο, Φετφατζίδη, Ταχτσίδη και Μόρα.

«Δίχτυα» Εθνικής σε Γερμανία και Ιταλία
Ταξίδι στη Γερμανία θα κάνει την Τετάρτη ο Λεωνίδας Βόκολος για να παρακολουθήσει το παιχνίδι της Μπάγερ Λεβερκούζεν με την Καϊζερσλάουτερν για τον θεσμό του Κυπέλλου. Ο συνεργάτης του Πορτογάλου τεχνικού θα περιμένει να δει εάν χρησιμοποιηθεί ο Κώστας Φουρτούνης προκειμένου να βγάλει συμπεράσματα για την αγωνιστική του ετοιμότητα.

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός αγωνίζεται κυρίως στις δύο άκρες, ενώ στο τελευταίο ματς με την Γκρόιτερ Φιρτ ήταν βασικός, παίζοντας σε ρόλο δεύτερου επιθετικού.

Μετά τον Φορτούνη ο Κυριάκος Παπαδόπουλος

Η αποστολή του Λεωνίδα Βόκολου θα ολοκληρωθεί το προσεχές Σάββατο με την παρουσία του στον αγώνα πρωταθλήματος ανάμεσα στην Μπάγερ Λεβερκούζεν και τη Σάλκε. Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ενσωματώθηκε σταδιακά στην ομάδα, ωστόσο έχει ολιγόλεπτη παρουσία τη φετινή σεζόν (σ.σ. σε δύο παιχνίδια πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος). Ο διεθνής στόπερ δείχνει να έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό τον τραυματισμό του και περιμένει να πάρει την ευκαιρία από τον προπονητή της Σάλκε, Γιένς Κέλερ.

Το πιθανότερο σενάριο είναι ο Κυριάκος Παπαδόπουλος να μην βρίσκεται στην ενδεκάδα της Σάλκε. Πάντως, ο Λεωνίδας Βόκολος θα έχει κατ’ ιδίαν επαφή με τον 21χρονο κεντρικό αμυντικό ούτως ώστε να πληροφορηθεί από πρώτο χέρι για την κατάσταση που βρίσκεται μετά τον πολύμηνο τραυματισμό του. Να σημειωθεί ότι πιθανότατα, το μέλος του τεχνικού τιμ θα συναντηθεί στη Γερμανία και με τον άσο της Ντόρτμουντ, Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Βλέπει Φετφατζίδη ο Ρικάρντο Σάντος

Με το βλέμμα στραμμένο στον Γιάννη Φετφατζίδη, θα παρακολουθήσει ο Ρικάρντο Σάντος το παιχνίδι της Τζένοα κόντρα στην Ουντινέζε, την Κυριακή στο Καμπιονάτο. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού έχει πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής στην ομάδα της Γένοβας, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις με τη μέχρι σήμερα παρουσία του. Να θυμίσουμε ότι ο «Φέτφα» δεν είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος για τα δύο παιχνίδια μπαράζ κόντρα στη Ρουμανία.

Στο «μικροσκόπιο» Ταχτσίδης και Μόρας

Επόμενος και τελευταίος προορισμός του Ρικάρντο Σάντος θα είναι η Βερόνα. Τη Δευτέρα, η Ελλάς Βερόνα υποδέχεται την Τορίνο σε μία μονομαχία με ελληνικό ενδιαφέρον. Ο Βαγγέλης Μόρας είναι βασικός και αναντικατάστατος στη Βερόνα, ενώ ο Παναγιώτης Ταχτσίδης ως νέο πρόσωπο στην Τορίνο ψάχνει θέση στην ενδεκάδα για να έχει πιθανότητες να είναι στην αποστολή της «γαλανόλευκης». Ο στενός συνεργάτης του ομοσπονδιακού προπονητή θα σημειώσει στο μπλοκάκι του την απόδοση του Μόρα και του Ταχτσίδη εφόσον πάρει χρόνο συμμετοχής.

Βέβαια, ο Φερνάντο Σάντος θα πάρει την τελική απόφαση για τις κλήσεις των διεθνών εν όψει του φιλικού με τη Νότια Κορέα στις 5 Μαρτίου, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Όσο πλησιάζουν οι μέρες θα μπορούμε να πούμε περισσότερα για τις επιλογές του Πορτογάλου. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: