Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Το παίρνει πάνω του ο Μελισσανίδης!!

Να επωμιστεί ο ίδιος την αποστολή εύρεσης χορηγού για την εμπορική ονομασία του γηπέδου της ΑΕΚ αποφάσισε ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Οι λόγοι που κατέληξε σε αυτή την απόφαση ο «τίγρης».

Το παίρνει πάνω του ο Μελισσανίδης
Απομακρύνεται, αν δεν έχει ήδη… αποκλειστεί, η ιδέα της ανάθεσης της εύρεσης χορηγού για την εμπορική ονομασία του νέου γηπέδου της ΑΕΚ. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης φέρεται να έκρινε ασύμφορη την πρόταση της γερμανικής εταιρείας Sport 5 και αναμένεται να χειριστεί ο ίδιος το θέμα της σύναψης συμφωνίας, που θα αποφέρει έναν σημαντικό πόρο για την κατασκευή της «Αγια-Σοφιάς».

Συγκεκριμένα, ο «τίγρης» έκρινε πως δεν θα ωφελούσε να υπάρχει μεσάζοντας σε αυτή την αναζήτηση, αφού από τις επαφές που είχε κάνει ο ίδιος τους προηγούμενους μήνες )και οι οποίες πλέον θα ενταθούν το προσεχές διάστημα) είχε διαγνώσει πως μπορεί να βρει καλές προσφορές με τη «Δικέφαλος 1924» να καρπώνεται όλο το ποσό και να το διαθέτει για την ανέγερση του νέου γηπέδου. Πάντως οι «γέφυρες» με τη Sport 5 δεν θα αποκοπούν, καθώς είναι πιθανό να υπάρξει συνεργασία για την εμπορική εκμετάλλευση των χώρων της «Αγια-Σοφιάς».

Τελειώνουν οι μετρήσεις, προχωρά η άδεια

Στο μεταξύ, το μεσημέρι ολοκληρώνονται οι μετρήσεις στο υπέδαφος του οικοπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας, καθώς εξασφαλίστηκε χθες παράταση μίας ημέρας. Τα δείγματα θα σταλούν σε ειδικό εργαστήριο και τα αποτελέσματα της ανάλυσης θα προστεθούν στο φάκελο που θα κατατεθεί στη ΓΓΑ σε συνάντηση που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα. Από τη στιγμή κατάθεσης του φακέλου θα απαιτηθούν περίπου δύο εβδομάδες για να εξεταστεί και να εγκριθεί, ενώ στη συνέχεια θα μπορεί να απευθυνθεί η ΑΕΚ στο Υπουργείο Περιβάλλοντος για την έκδοση οικοδομικής άδειας.

Γεμίζει ο «κουμπαράς» του γηπέδου

Τέλος, θέμα ημερών είναι να αρχίσει ξανά η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της «Δικέφαλος 1924», που είχε «παγώσει» λόγω κάποιων γραφειοκρατικών ζητημάτων. Οι άνθρωποι της εταιρείας που έχει συσταθεί για να τρέξει το πρότζεκτ του γηπέδου έκαναν τις απαραίτητες ενέργειες και έχουν καταθέσει φάκελο στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, που στην επόμενη συνεδρίαση αναμένεται να δώσει τυπική έγκριση για να προχωρήσει η διαδικασία. Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου αφορά τους καταθέτες ποσών που φτάνουν μέχρι τις 100.000 ευρώ (δηλαδή την ευρεία μάζα των φίλων της ΑΕΚ). Μόλις αρχίσει ξανά η διαδικασία για τους μικροκαταθέτες, θα γίνει νέα καμπάνια για να διαφημιστεί στους φίλους της «Ένωσης».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: