Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Mέσι για τον πόνο του... Βάσκου!! (video)

Το σόλο του Μέσι ήταν αρκετό για την Μπαρτσελόνα, που έφυγε με την ισοπαλία από την έδρα της Σοσιεδάδ (1-1) και πήρε την πρόκριση στον τελικό του Copa del Rey απέναντι στη Ρεάλ στο «Μεστάγια».

Mέσι για τον πόνο του... Βάσκου (video)
Πιστή στο ραντεβού της η Μπαρτσελόνα! Οι Καταλανοί ήρθαν ισόπαλοι, 1-1, στην έδρα της Σοσιεδάδ και σε συνδυασμό με τη νίκη τους στον πρώτο ημιτελικό με σκορ 2-0 πήραν την πρόκριση στον τελικό του Copa del Rey.

Η πίεση των Βάσκων στο κατάμεστο «Ανοέτα» λίγο έλειψε να λυγίσει την άμυνα των «μπλαουγκράνα», όμως ο Λιονέλ Μέσι με ωραία ατομική ενέργεια και δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-0 στο 27’ και «καθάρισε» την πρόκριση. Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και οι δύο προπονητές έκαναν αρκετούς πειραματισμούς. Το μόνο που κατάφερε η Σοσιεδάδ ήταν να αποφύγει την ήττα όταν στο 87ο λεπτό ο Γκριεζμάν διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Έτσι, η Μπαρτσελόνα θα συναντήσει στις 19 Απριλίου τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό της διοργάνωσης, που θα διεξαχθεί στο «Μεστάγια».




Στο «Μεστάγια» ο τελικός Κυπέλλου
Το γήπεδο της Βαλένθια επέλεξε η ισπανική ομοσπονδία για τον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας στις 19 Απριλίου.
Πριν καν προκύψει το ζευγάρι του τελικού Κυπέλλου, η ισπανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου επέλεξε την έδρα που θα διεξαχθεί ο μεγάλος αγώνας στις 19 Απριλίου. Πρόκειται για το «Μεστάγια», γήπεδο της Βαλένθια, όπου η Ρεάλ Μαδρίτης (που χθες απέκλεισε την Ατλέτικο) θα συναντήσει Μπαρτσελόνα ή Ρεάλ Σοσιεδάδ (που απόψε μονομαχούν στο Σαν Σεμπαστιάν, στη ρεβάνς του 2-0 του «Καμπ Νου»).

Το «Μεστάγια», χωρητικότητας 55.000 θεατών, είχε φιλοξενήσει τον τελικό Κυπέλλου τελευταία φορά το 2011, όταν η Ρεάλ Μαδρίτης είχε επικρατήσει 1-0 της Μπαρτσελόνα στην παράταση με γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: