Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Προειδοποιούν οι «πάνθηρες»

Ευθύνες κατά πάντων ρίχνουν μέσω ανακοίνωσής του οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου δηλώνοντας πως μετά το πόρισμα των ορκωτών λογιστών, θα κινηθούν νομικά. Κάλεσμα για τον αγώνα με τον ΠΑΣ.

Προειδοποιούν οι «πάνθηρες»
Οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου, «πάνθηρες», εξέδωσαν ανακοίνωση εξαπολύοντας επίθεση προς κάθε διοικητικό στέλεχος που πέρασε από τον σύλλογο, ενώ προειδοποίησαν ότι μετά την έρευνα των ορκωτών λογιστών στα οικονομικά δεδομένα της ομάδας, θα ασκήσουν ποινικές διώξεις σε όσους έχουν διαπράξει αξιόποινες πράξεις.

Η ανακοίνωση των «πανθήρων»:

«Η ανακοίνωση αυτή, βρίσκει δυστυχώς τον αγαπημένο μας Πανιώνιο βαριά πληγωμένο και άρρωστο. Εμείς, ο Σ.Φ. Πάνθηρες 1983, μέσω των μελών μας, έχουμε προσπαθήσει το τελευταίο διάστημα να καταλάβουμε το ρόλο και τη συμμετοχή στη σημερινή, κυρίως έξω αγωνιστική, κατάντια του Πανιωνίου στο τμήμα του ποδοσφαίρου, αλλά και όχι μόνο, των ανθρώπων που βρίσκονται στη διαχείριση.

Οι ευθύνες πετάγονται σαν μπαλάκι του τένις ένθεν και ένθεν. Διαχειριστές και διοικούντες, νυν, παλιοί και ακόμα πιο παλιοί αλληλοκατηγορούνται για κακοδιαχείριση.

Λοιπόν, όλοι εσείς που είτε διοικήσατε είτε ήσασταν «κοντά», είστε οι μόνοι και καθολικά ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ για την κατάσταση που επικρατεί στον Σύλλογο. Είτε γιατί αμελήσατε, είτε γιατί τα φάγατε, είτε γιατί δεν αποκαλύψατε τι πραγματικά συνέβαινε. Πολλοί περιμένουν από εμάς να αντιδράσουμε χρησιμοποιώντας προπηλακισμούς και ύβρεις.

Ε, αυτή τη φορά δεν θα μείνουμε μόνο εκεί… Σας δίνουμε το μήνυμα ότι αναμένουμε τα αποτελέσματα των ορκωτών λογιστών, με περίσσια ανυπομονησία και τότε θα απαιτήσουμε την ποινική δίωξη όσων έχουν τελέσει αξιόποινες πράξεις έναντι του ιστορικότερου συλλόγου της Ελλάδας.

Θα απαιτήσουμε την ποινική καταδίκη όσων έχουν φέρει σε αυτό το σημείο τόσο την ποδοσφαιρική ομάδα, η οποία αγωνίζεται μόνη της, ανυπεράσπιστη και απροστάτευτη, όσο και όλα τα υπόλοιπα τμήματα όπως εκείνο του πόλο και του χάντμπολ που διασύρονται από αγώνα σε αγώνα μέσα και έξω από τις αγωνιστικές γραμμές λόγω της γενικευμένης ανυπαρξίας της διοίκησης του Συλλόγου.

Ζητάμε από τον κόσμο του Πανιωνίου να βοηθήσει την ομάδα ποδοσφαίρου να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία. Ζητάμε στον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τα Γιάννενα (17.15), όλοι οι προπονητές και έφοροι όλων των αθλημάτων του Συλλόγου να φέρουν τους αθλητές τους στο γήπεδο.

Ζητάμε απ’ όλους τους Πανιώνιους φιλάθλους, ως τον σημαντικότερο φορέα της ομάδας, να επιστρατεύσουν το περιβάλλον τους σε όλους τους επόμενους αγώνες (Γιάννενα εντός, Απόλλων εκτός, Καλλονή εντός) για να περιβάλλουμε και προστατέψουμε εμείς την ομάδα μας, με σκοπό την μεγαλύτερη ώθηση προς την καλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή.

Προέχει, προς το παρόν η αγωνιστική σωτηρία. Δεν εφησυχάζουμε όμως. Έχει έρθει η ώρα να δώσουμε όλοι μας περισσότερα απ’ ότι είχαμε φανταστεί και να φέρουμε το Σύλλογο στο δρόμο που του αξίζει.

Αφήνουμε στην άκρη τις όποιες διαφορές έχουμε με ποδοσφαιριστές. Είμαστε μαζί τους μέχρι την επίτευξη του τελικού σκοπού.

«Έχεις μάθει στη φωτιά, μέσα από τις στάχτες σου θα γεννηθείς ξανά»

Σ.Φ ΠΑΝΘΗΡΕΣ 1983».

Δεν υπάρχουν σχόλια: