Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Ετοιμοι για σούπερ ημι-τελικό!!

O Γιώργος Μαζιάς γράφει στο sport-fm.gr για την πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Ετοιμοι για σούπερ ημι-τελικό
Ο Ολυμπιακός τα κατάφερε. Εστω και στα σημεία πήρε την πρόκριση στους ημιτελικούς του κυπέλλου. Δύσκολα, πολύ δύσκολα του έβαλε ο Ατρόμητος. Εμειναν έξω δίχως να χάσουν οι Περιστεριώτες, αλλά έτσι είναι στο κύπελλο. Μετράει το εκτός έδρας γκολ. Το έβαλε ο Ολυμπιακός και πέρασε.

Οι γηπεδούχοι ήταν επηρεασμένοι από τις απουσίες των Φυτανίδη, Παπαδόπουλου και Ιγκλέσιας και στο τέλος έμειναν από δυνάμεις. Το πίστεψαν πάντως και ουσιαστικά αποκλείστηκαν στις λεπτομέρειες. Εδειξαν και πάλι ότι έχουν αλλάξει επίπεδο και τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Οι «ερυθρόλευκοι» από τη στιγμή που δεν είχαν νικήσει στο πρώτο ματς, ήταν δεδομένο ότι θα είχαν προβλήματα. Ο Ατρόμητος δεν είναι τυχαία ομάδα. Βρήκαν πάντως τον τρόπο να πάρουν την πρόκριση κι αυτό είναι που μετράει. Είχαν κι αυτοί απουσίες, αλλά έχουν και ρόστερ για να τις καλύψει. Αν σε κάτι πρέπει να βρουν λύση είναι το εύκολο γκολ. Χρειάζονται πολλές τελικές για να σκοράρουν. Τις κάνουν και παίρνουν αυτό που θέλουν, μπορεί να πει κανείς. Το αποτέλεσμα έχει σημασία, αλλά η συνέχεια δεν θα είναι καθόλου εύκολη. Δεν υπάρχει καιρός για χαλάρωση.

Το μυαλό τους είναι στη Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ, αλλά εντός των συνόρων υπάρχουν ακόμη σοβαρές υποχρεώσεις. Στο πρωτάθλημα είναι τα ματς γοήτρου με ΠΑΟΚ και ΠΑΟ, αλλά στο κύπελλο είναι πιο σοβαρά τα πράγματα. Οι ημιτελικοί με τον ΠΑΟΚ και ενδεχομένως τελικός με τον Παναθηναϊκό (αν προκριθούν φυσικά) ανεβάζουν πολύ την ένταση και τις απαιτήσεις.

Το καλό για τον κόσμο είναι ότι πάμε για σούπερ τελικό μετά τις σκληρές μονομαχίες των ημιτελικών μετάξυ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού. Αν ο ΠΑΟ επιβεβαιώσει τα προγνωστικά μας περιμένει τελικός Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός ή ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός. Δέκα χρόνια έχουμε να δούμε «αιώνιο» τελικό (2003-04 στη Νέα Σμύρνη, 3-1 οι «πράσινοι») και από το 1976-77 αντίστοιχα το ΠΑΟΚ-ΠΑΟ (2-1 τότε το «τριφύλλι»)...Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: