Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

«Βασιλική» επίδειξη ανωτερότητας!!

Την διεξαγωγή του τελικού του Copa Del Rey στο «Καμπ Νου» επιθυμεί η Ρεάλ Μαδρίτης, παρότι θα αντιμετωπίσει εκτός απροόπτου τη Μπαρτσελόνα.

«Βασιλική» επίδειξη ανωτερότητας
Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι από την Τρίτη (11/02) η πρώτη φιναλίστ του Copa Del Rey στην Ισπανία και περιμένει να μάθει τον αντίπαλο της (στις 23:00 παίζουν Σοσιεδάδ-Μπαρτσελόνα, 0-2 στο πρώτο παιχνίδι).

Αντίπαλος θα είναι εκτός απροόπτου η Μπαρτσελόνα, παρ’ όλα αυτά, η «βασίλισσα» επιθυμεί να διεξαχθεί ο τελικός στο «Καμπ Νου», το οποίο, ως γνωστό, αποτελεί έδρα των «μπλαουγκράνα».

Πέρυσι ο τελικός έγινε στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και δεν μπορεί να οριστεί εκ νέου εκεί, ενώ μεταξύ των υποψηφίων γηπέδων είναι το «Μεστάγια» και το «Σάντσεθ Πιθχουάν».

Ωστόσο, από την πλευρά της Ρεάλ «βγαίνει» ότι προτιμάται το «Καμπ Νου», το οποίο, όπως λένε, είναι πιο επιβλητικό, έχει μεγαλύτερη χωρητικότητα και δίνει μεγαλύτερο πρεστίζ στον τελικό. Όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες και αφού βγει και ο έτερος φιναλίστ.

Ήττα από Σαραγόσα το 2004

Την τελευταία φορά που η Ρεάλ Μαδρίτης αγωνίστηκε στη Βαρκελώνη σε τελικό του Copa Del Rey ήταν το 2004, αλλά έφυγε με σκυμμένο κεφάλι, χάνοντας το τρόπαιο από τη Σαραγόσα. Βέβαια, τότε δεν είχε παίξει στο «Καμπ Νου», αλλά στο «Μονζουίκ», έδρα της Εσπανιόλ.

Για την ιστορία, η «βασίλισσα» προηγήθηκε στο 23’ με τον Μπέκαμ, αλλά ο Ντάνι (28’) και ο Βίγια (44’ πεν.), έδωσαν προβάδισμα στη Σαραγόσα. Ο Ρομπέρτο Κάρλος (47’) έφερε στα ίσια το παιχνίδι, το οποίο κρίθηκε στην παράταση. Εκεί, ο Λουτσιάνο Γκαλέτι με τέρμα στο 111’, έδωσε τον τίτλο στη Σαραγόσα.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: