Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Έβαλε ...φωτιά ο Ολυμπιακός!!

Η δύσκολη πρόκριση του Ολυμπιακού επί του Ατρόμητου ανεβάζει πολύ ψηλά των πήχη των προσδοκιών για τα ημιτελικά.
Αν, δηλαδή, στα προημιτελικά υπήρχε ένα σχετικά αυξημένο ενδιαφέρον, στους "4" μπαίνει …φωτιά και το κοινό θα καθηλωθεί από τις αναμετρήσεις.

Έχουμε και λέμε, λοιπόν. Δυο μάχες του πρωτοπόρου Ολυμπιακού με τον δεύτερο ΠΑΟΚ. Μην ξεχνάμε το 4-0 του α΄ γύρου στο πρωτάθλημα, αλλά και το παιχνίδι για τον β΄ γύρο που πλησιάζει κι αυτό.
Σε μια εποχή, δηλαδή, που οι δυο ελληνικές ομάδες θα παίζουν με Μάντσεστερ και Μπενφίκα στην Ευρώπη, θα δώσουν μεταξύ τους και τρεις ντερμπάρες με όλη τη σημασία της λέξης. Εκ των οποίων οι δυο στα ημιτελικά! Κι έχουν κι από ένα ματς με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα.

Κι εδώ φτάνουμε στους Πράσινους, που έχασαν 1-0 στο Βόλο, αλλά, φυσικά, προκρίθηκαν μετά το αρχικό 4-0.

Μπορεί τα περισσότερα φώτα στο Κύπελλο να πέσουν στα ματς – φωτιά Ολυμπιακού – ΠΑΟΚ, αλλά ο Παναθηναϊκός εκτός απροόπτου θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ. Κι όλοι ξέρουμε ότι το κλίμα είναι ιδιαίτερα οξυμμένο μεταξύ των δυο ομάδων. Άρα, και σ΄ αυτόν τον ημιτελικό θα υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον τι θα γίνει, με δεδομένο ότι οι Κρητικοί δείχνουν ανεβασμένοι. Εφόσον, βέβαια, προκριθούν σήμερα.

Υπάρχει, μάλιστα, πλέον αυξημένη πιθανότητα να δούμε και ντέρμπι στον τελικό. Είτε Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού, είτε ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκού. Ζεστάθηκε για τα καλά η διοργάνωση, λοιπόν. Πήρε φωτιά, όπως είπαμε!
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: