Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Γιαννακόπουλος: «Δεν κάνω πίσω»

Αποφασισμένος να μπει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, παρά τη χθεσινή κόντρα του με τον Γιάννη Αλαφούζο, δηλώνει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Γιαννακόπουλος: «Δεν κάνω πίσω»
Τέλος φαίνεται πως πάει να μπει στη χθεσινή κόντρα ανάμεσα σε Γιαννακόπουλο και Αλαφούζο, που ξεκίνησε από ενόχληση του πρώτου εξαιτίας του γνωστού ρεπορτάζ σε εκπομπή στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Μετά τις πληροφορίες που κάνουν λόγο για «γέφυρες» από τον Αλαφούζο, έρχεται, τώρα, η δήλωση του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ, ο οποίος τονίζει πως δεν θα κάνει πίσω σε ό, τι αφορά την πρόθεσή του να μπει στην ΠΑΕ.

«Μου έκαναν μία επίθεση έτσι όπως θεωρώ εγώ από την εκπομπή Δίκη. Είναι η δεύτερη φορά που ο Θωμαΐδης πετά λάσπη. Το είχε κάνει και πριν από μερικά χρόνια. Από ότι ενημερώθηκα ήταν με τη σύμφωνη γνώμη του Αλαφούζου και αυτό με ενόχλησε και ως εκ τούτου έβγαλα αυτό που βγήκε μέσα από το Onsports τη δυσαρέσκεια», δήλωσε στο zougla.gr ο κ. Γιαννακόπουλος, για να συνεχίσει:

«Αν έβγαζα κάτι θα έβγαζα, όπως και οι περισσότερες εφημερίδες, ότι πρόκειται να γίνει κάποιο ραντεβού μέσα στις επόμενες ημέρες και να λυθεί το πρόβλημα. Να εξηγήσει και ο κύριος Γιαννακόπουλος ότι πρόθεση του είναι να μπει κανονικά στην ΠΑΕ βάζοντας λεφτά. Εμένα η διάθεσή μου είναι να μπω στην ΠΑΕ, θεώρησα ότι αυτό που έκανε το έκανε ίσως για να κάνω πίσω, αλλά εγώ δεν πρόκειται να κάνω πίσω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: